1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Ο τρόπος για να αποκτήσετε e-PASS και να γίνετε συνδρομητής στα εμπορικά μας προγράμματα είναι απλός.

Μέσω του δικτύου διάθεσης e-PASS που περιλαμβάνει:

  • τα 12 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών (Σ.Ε.Σ.) της Αττικής Οδού, του αυτοκινητόδρομου Μορέα (Ε.Ο. Κορίνθου-Τριπόλεως-Καλαμάτας) και του νέου Σημείου, στις εγκαταστάσεις του «I. KTEO Κόμβος Αμαρουσίου» (Γρανικού 2 & Χειμάρρας, Μαρούσι), για το οποίο δεν απαιτείται είσοδος στην Αττική Οδό.
  • τους 2 σταθμούς του ΚΤΕΟ Auteco στην Αττική – auteco.gr, τηλ. κέντρο 102030, ή 2114800220, [email protected]. Σημειώνεται ότι μέσω του δικτύου της Auteco πραγματοποιούνται εγγραφές στο πρόγραμμα EXPRESS. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε απευθείας από τον συνεργάτη μας ή στο 210-6682222 (Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών Αττικής Οδού, Δευτέρα-Σάββατο 08:00-19:00 και Κυριακή 09:00-17:00).

Διαδικασία

1. Επιδεικνύετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

2. Ενεργοποιείτε τον συνδρομητικό σας λογαριασμό, προπληρώνοντας έναν αριθμό διελεύσεων, σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

Ποσά ενεργοποίησης e-PASS/κάρτας ανά κατηγορία οχήματος

Κατηγορίες Κόστος
Κατηγορία 1

Μοτοποδήλατα & δίκυκλες μοτοσικλέτες

10.00 €
Κατηγορίες 2, 3 & 4

Επιβατικά Ι.Χ. & ελαφρά εμπορικά οχήματα
συνολικού ύψους < 2,70m

30.00 €
Κατηγορία 5

Μικρά και μεσαία HGVs φορτηγά συνολικού ύψους h > 2,70m
με 2 ή 3 άξονες και μεγάλα λεωφορεία (άνω των 15 θέσεων)

50.00 €
Κατηγορία 6

Μεγάλα φορτηγά HGVs, συνολικού ύψους h > 2,70m
με 4 άξονες ή περισσότερους

100.00 €

3. Υπογράφετε την Αίτηση – Σύμβαση και σας παραχωρείται δωρεάν για χρήση η ηλεκτρονική συσκευή e-PASS ή η ειδική Κάρτα Λογαριασμού ανάλογα με τον τύπο του οχήματός σας (πρέπει να επιστρέφονται με τη λήξη της συνδρομής, για την αποφυγή χρέωσής τους σύμφωνα με τον Τιμοκατάλογο Συνδρομητικών Προγραμμάτων).

Απαραίτητα δικαιολογητικά

  • Ιδιώτες*:

1. Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο

2. Έγγραφο που να πιστοποιεί τον ΑΦΜ και τη διεύθυνση κατοικίας (άνω τμήμα εκκαθαριστικού εφορίας ή απόδειξη πληρωμής τελών κυκλοφορίας ή πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ)

3. Άδεια κυκλοφορίας οχήματος/ων

  • Ελεύθεροι Επαγγελματίες*:

Ό,τι προβλέπεται και αναφέρεται ως άνω για τους ιδιώτες (ταυτότητα, ΑΦΜ, άδεια κτλ.) συν ένα (1) εκ των παρακάτω εγγράφων που επιβεβαιώνουν την επαγγελματική σας ιδιότητα (βεβαίωση έναρξης εργασιών φυσικού προσώπου ή επιτηδευματία ή αποδεικτικό θεώρησης βιβλίου Εσόδων/Εξόδων ή Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών με σφραγίδα ή βεβαίωση ασφαλιστικού Οργανισμού).

  • Εταιρείες:

Εξουσιοδότηση από τον νόμιμο εκπρόσωπο σε επιστολόχαρτο της εταιρείας, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο του εξουσιοδοτούμενου ή του Νόμιμου Εκπροσώπου αν προσέλθει ο ίδιος, αναλυτικά στοιχεία της εταιρείας όπως αποτυπώνονται σε μια σφραγίδα (ΑΦΜ, έδρα, τηλέφωνο, ΑΡ. ΓΕΜΗ κτλ.) καθώς και φωτοτυπία της/των άδειας/ών κυκλοφορίας του/των οχήματος/ων.

*Σε περίπτωση εγγραφής Ιδιώτη ή Ελεύθερου Επαγγελματία από τρίτο πρόσωπο, είναι απαραίτητη η εξουσιοδότηση, είτε θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής ή μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης gov.gr.

Υπηρεσία Call & Courier

Εφόσον θέλετε να γίνετε συνδρομητής, διαμένετε σε περιοχή μακριά από την Αττική Οδό και δεν εξυπηρετείστε από τα Σημεία Εξυπηρέτησης και το ωράριό τους, μπορείτε να αιτηθείτε με ένα τηλεφώνημα, τη δωρεάν αποστολή του e-PASS με courier στη διεύθυνση που επιθυμείτε.

Διαδικασία

  • Καλέστε στο 210-6682222 (Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών Αττικής Οδού, Δευτέρα-Σάββατο 08:00-19:00 και Κυριακή 09:00-17:00)
  • Δώστε μας τηλεφωνικά τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ΑΦΜ, ΔΟΥ, αριθμό κυκλοφορίας οχήματος & διεύθυνση)
  • Προπληρώνετε ηλεκτρονικά το ποσό για τις διελεύσεις του προγράμματός σας (μέσω της εφαρμογής my e-PASS, Τραπεζικών Δικτύων πληρωμών ή Καρτών)
  • Παραλαμβάνετε το e-PASS στον χώρο σας με courier, χωρίς επιπλέον χρέωση.