1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Η Οδική Ασφάλεια αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα που διέπει τη λειτουργία της Αττικής Οδού. Η άρτια συντήρηση του συνόλου της υποδομής και η διαρκής μέριμνα των ανθρώπων της, τόσο με προληπτικές ενέργειες, όσο και με άμεση ανταπόκριση ανά πάσα στιγμή, κατατάσσουν την Αττική Οδό ψηλά στη συνείδηση των χρηστών, όπως αποτυπώνεται στις έρευνες ικανοποίησης που πραγματοποιούνται σχεδόν κάθε χρόνο.

Ωστόσο η θέση της χώρας μας, σε αριθμούς θνησιμότητας, εξακολουθεί να παραμένει υψηλή ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης. Πάγιος στόχος των εταιρειών είναι να διαδοθεί το μήνυμα της Οδικής Ασφάλειας και να συμβάλλουν στην ορθή οδηγική συμπεριφορά, σε όλα τα επίπεδα, χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο και παραμένοντας προσηλωμένοι στον σκοπό αυτό.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Αττική Οδός πραγματοποιεί κάθε χρόνο ενημερωτικές εκστρατείες για την Οδική Ασφάλεια, απευθυνόμενη όχι μόνο στο ευρύ κοινό αλλά και σε ειδικές, ευάλωτες ομάδες που βρίσκονται στον δρόμο, όπως τα παιδιά αλλά και οι δικυκλιστές.

Στις σελίδες που ακολουθούν θα βρείτε υλικό για κάποιες από τις ενημερωτικές αυτές εκστρατείες της Αττικής Οδού.