1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Απευθύνεται σε παιδιά 5 – 12 ετών

Διάρκεια προγράμματος: περίπου 1 ώρα

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Οι Τροβαδούροι της Ασφάλτου» με τους Burger Project αποτελεί την πιο πρόσφατη πρωτοβουλία της Αττικής Οδού για την ευαισθητοποίηση παιδιών Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σε θέματα Οδικής Ασφάλειας.

Στο πλαίσιο της παράστασης το δημοφιλές συγκρότημα ταξιδεύει τα παιδιά στον κόσμο της Κυκλοφοριακής Αγωγής, μέσα από διασκεδαστικούς διαλόγους, χορό και τραγούδια.

Στόχος του νέου αυτού προγράμματος βιωματικής εκπαίδευσης είναι η εξοικείωση των παιδιών με τους βασικούς κανόνες του ΚΟΚ, τη σωστή συμπεριφορά του πεζού, του ποδηλάτη, αλλά και του skater, ενώ παράλληλα μαθαίνουν για τη σπουδαιότητα της ζώνης ασφαλείας, του κράνους και του κατάλληλου εξοπλισμού.

Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε τη Φόρμα Συμμετοχής εδώ. Εναλλακτικά στείλτε μας μήνυμα στο [email protected].