1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Τα εκθέματα του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας είναι σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών & οικογένειες.

Δημιουργία υποδομής που διατρέχει τον ισόγειο χώρο που στεγάζεται το Παιδικό Μουσείο της Αθήνας. Στον συγκεκριμένο χώρο, μέσα από το παιχνίδι, τη δημιουργία, τη συνεργασία και την ενεργό συμμετοχή, τα παιδιά:

  • γνωρίζουν και αναγνωρίζουν τα σήματα του Κ.Ο.Κ.
  • ανακαλύπτουν για ποιον λόγο υπάρχουν σήματα στον δρόμο
  • κινούνται στον χώρο με βάση τα σήματα
  • εμπνέονται και εκφράζουν τις ιδέες τους για την ορθή κυκλοφοριακή συμπεριφορά
  • ευαισθητοποιούνται ως προς τη σημασία της κυκλοφοριακής αγωγής
  • ενισχύουν την οικολογική τους συνείδηση

Το έκθεμα «Οδηγώ και περπατώ με ασφάλεια» σχεδιάστηκε από διεπιστημονική ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή παιδαγωγών και μουσειολόγων από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο καθώς και συγκοινωνιολόγων από τις εταιρείες «Αττική Οδός Α.Ε.» και «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», και υλοποιήθηκε μετά από εξάμηνη μελέτη.

Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε τη Φόρμα Συμμετοχής εδώ. Εναλλακτικά στείλτε μας μήνυμα στο [email protected].