1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Η διαδραστική εκπαιδευτική παράσταση «Αττικούλης» δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την «Αττική Οδό Α.Ε.» από την Ειρήνη Φιλ. Κουτσαύτη και υλοποιήθηκε σε σκηνοθεσία Μαίρης Ιγγλέση το 2006. Η μεγάλη απήχηση της προσπάθειας οδήγησε στη συνέχισή της τα επόμενα χρόνια, μέχρι και σήμερα.

Στόχος της παράστασης είναι να φέρει σε επαφή τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού με τις αρχές της οδικής ασφάλειας, με εναλλακτικό τρόπο: αυτόν του θεατρικού παιχνιδιού και της διάδρασης, που βοηθάει το παιδικό κοινό να διδαχθεί μέσω μιας διασκεδαστικής βιωματικής διαδικασίας.

Κεντρικός ήρωας πάντα ο νεαρός «Αττικούλης» που καλεί τα παιδιά να συμμετάσχουν ενεργά, να ανέβουν στη σκηνή και να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο περιπέτειας, όπου η οδική ασφάλεια είναι η βασική προτεραιότητα και το κλειδί για τη διασκεδαστική πλοκή. Τραγούδι, χορός, μουσική, μυστήρια, όλα επιστρατεύονται ώστε τα παιδιά να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να βιώσουν τα μηνύματα της οδικής ασφάλειας.

Χώρος
Η παράσταση παρουσιάζεται εντελώς δωρεάν σε σχολεία και δήμους της Αττικής, με έμφαση στις υποβαθμισμένες περιοχές του Νομού. Οι μικροί μαθητές έχουν γράψει τα σχόλιά τους στο βιβλίο των εντυπώσεων:

  • «Ήταν από τις ωραιότερες παραστάσεις που έχουμε δει!»
  • «Σήμερα περάσαμε πολύ όμορφα και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που μας χαρίσατε αυτή την παράσταση»
  • «Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να μάθουμε για την κυκλοφοριακή αγωγή»
  • «Αγαπητό θέατρο, πέρασα καταπληκτικά!»

Εκτός από τα σχολεία, η Αττική Οδός έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια 5.900 δωρεάν εισιτήρια σε χρήστες και συνδρομητές της, ώστε να παρακολουθήσουν και αυτοί με τα παιδιά τους την επιτυχημένη εκπαιδευτική παράσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μας μήνυμα στο [email protected] ή/ και συμπληρώστε τη Φόρμα Συμμετοχής εδώ.