1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Σημαντική ενημέρωση: Οι Εταιρείες «Αττική Οδός Α.Ε.» και «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» δεν σχετίζονται με τα πρόσφατα φαινόμενα αποστολής SMS / email / μηνυμάτων μέσω εφαρμογών επικοινωνίας για (δήθεν) επιβολή προστίμου σε περίπτωση μη καταβολής διοδίων ή για (δήθεν) κίνηση δικαστικών διαδικασιών σε περίπτωση ανεξόφλητων «τιμολογίων διοδίων». Υπενθυμίζεται ότι οι Εταιρείες «Αττική Οδός Α.Ε.» και «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» δεν θα σας ζητήσουν ποτέ και με κανένα τρόπο τους μυστικούς προσωπικούς κωδικούς σας για την πρόσβασή σας στις ηλεκτρονικές τους υπηρεσίες και ουδεμία ευθύνη φέρουν σε περίπτωση χορήγησης από εσάς προσωπικών σας στοιχείων ή εν γένει κωδικών. Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε να παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας μας στο διαδίκτυο και στο X/Twitter.

 

Σύστημα διοδίων

Στην Αττική Οδό, όλοι οι Σταθμοί Διοδίων έχουν χωροθετηθεί στις εισόδους του αυτοκινητόδρομου, είτε μετωπικά είτε πλευρικά. Οι οδηγοί καλούνται να πληρώσουν μία και μόνο φορά κατά την είσοδό τους στον αυτοκινητόδρομο. Το αντίστοιχο «τέλος διοδίων» ανά κατηγορία οχήματος είναι το ίδιο σε όλους τους σταθμούς διοδίων ανεξαρτήτως ημέρας ή ώρας και της χιλιομετρικής απόστασης που θα καλύψει ο οδηγός, καθιστώντας συμφέρουσες τις όσο το δυνατόν μεγαλύτερες μετακινήσεις στον αυτοκινητόδρομο. Παράλληλα η Αττική Οδός απορροφά μεγάλο μέρος της κυκλοφορίας των οχημάτων εντός του λεκανοπεδίου, διασχίζοντας μεγάλο τμήμα του αστικού ιστού της πόλης.

Τρόποι πληρωμής διέλευσης

  • Με τη χρήση Κάρτας Λογαριασμού σε λωρίδα με εισπράκτορα διοδίων ή με e-PASS σε ηλεκτρονική λωρίδα (με τη συσκευή e-PASS είναι δυνατή η συναλλαγή σε λωρίδα με εισπράκτορα όταν γίνεται παράλληλα ανανέωση χρηματικού υπολοίπου ή όταν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στις ηλεκτρονικές λωρίδες)
  • Με μετρητά σε λωρίδα με εισπράκτορα διοδίων
  • Με τη χρήση τραπεζικής κάρτας σε λωρίδα με εισπράκτορα διοδίων (πλην DINERS & AMERICAN EXPRESS)

Τρόποι εξόφλησης «Εντύπου Μη Καταβολής Τέλους Διοδίων» 

  • Με κατάθεση του οφειλόμενου ποσού, σε μια από τις κάτωθι συνεργαζόμενες τράπεζες.

Σημειώστε ότι οι συγκεκριμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ για εξόφληση «Εντύπου Μη Καταβολής Τέλους Διοδίων» και ΟΧΙ για οποιαδήποτε μελλοντική ανανέωση συνδρομητικού λογαριασμού, ενώ αφορούν αποκλειστικά την εταιρεία «Αττική Οδός Α.Ε.».

ALPHA BANK

ALPHA BANK

IBAN: GR480 140 101010 100200 2281505
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε

Aνακατεύθυνση στο ebanking
EUROBANK

EUROBANK

ΙΒΑΝ: GR150 26000 20000 690 201 639424
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε

Aνακατεύθυνση στο ebanking
NATIONAL BANK OF GREECE

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR93 0110 7080 0000 7084 7000 588
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε

Aνακατεύθυνση στο ebanking
PIRAEUS BANK

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR65 0172 0110 0050 1104 4303 272
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε

Aνακατεύθυνση στο ebanking

Προκειμένου η Εταιρεία να εντοπίσει την πληρωμή σας από την αναφορά της τράπεζας και να προχωρήσει στην εξόφληση του οφειλομένου ποσού, ως αιτιολογία της κατάθεσης, είναι απαραίτητο να αναγράφεται  ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος  είτε στο «Έντυπο Μη Καταβολής Τέλους Διοδίων» είτε στη «Δήλωση Οφειλόμενου Ποσού». Εναλλακτικά, είναι δυνατό να αναγραφεί ο μοναδικός αριθμός της «Δήλωσης Οφειλόμενου Ποσού», ο οποίος βρίσκεται με κίτρινη επισήμανση στο υπόδειγμα που ακολουθεί (pdf).

Κατηγορίες Κόστος
Μοτοποδήλατα

δίκυκλες μοτοσικλέτες ενός τροχού ανά άξονα

1.40 €
Επιβατικά (Ι.Χ.)

Επιβατικά ιδιωτικής χρήσης, περιλαμβανομένων επιβατικών με μικρό trailer και σχάρα, ύψους μικρότερου του 1,30m επάνω από πρώτο άξονα δύο αξόνων ή μικρότερου του 1,30m, επάνω από τον τρίτο άξονα


2.80 €
Ελαφρά εμπορικά οχήματα

ύψους μεγαλύτερου του 1,30m επάνω από τον πρώτο άξονα και συνολικό ύψος μικρότερου των 2,70m

2.80 €
Αυτοκίνητα με τροχόσπιτα

ύψους μικρότερου του 1,30m επάνω από τον πρώτο άξονα και ύψους μεγαλύτερου του 1,30m, επάνω από 3 άξονες και ελαφρά λεωφορεία (κάτω των 15 θέσεων)


2.80 €
Μικρά και μεσαία HGVs φορτηγά

συνολικού ύψους μεγαλύτερου των 2,70m με 2 ή 3 άξονες και μεγάλα λεωφορεία (άνω των 15 θέσεων)


7.10 €
Μεγάλα φορτηγά HGVs

συνολικού ύψους μεγαλύτερου των 2,70m με 4 άξονες ή περισσότερους

11.30 €