1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Xρήση του e-PASS σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της Ελλάδας

Χάρη στη διαλειτουργικότητα, ο συνδρομητής μπορεί να χρησιμοποιήσει την ηλεκτρονική συσκευή e-PASS για τις διελεύσεις του, εκτός από την Αττική Οδό, και στις ηλεκτρονικές λωρίδες όλων των αυτοκινητόδρομων της Ελλάδας:

 • Ολυμπία Οδός (Ε.Ο. Ελευσίνας-Κορίνθου-Πατρών)
 • Μορέας (Ε.Ο Κορίνθου-Τριπόλεως-Καλαμάτας)
 • Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου (Ε.Ο. Αθήνας-Θεσσαλονίκης, Τμήμα Μαλιακός-Κλειδί)
 • Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
 • Νέα Οδός (αυτοκινητόδρομος «Ιόνια Οδός» από Αντίρριο έως Ιωάννινα και τμήμα αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε.)
 • Κεντρική Οδός (αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος [Ε65] και τμήμα αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε.)
 • Εγνατία Οδός (από την Ηγουμενίτσα του Νομού Θεσπρωτίας έως τους Κήπους του Νομού Έβρου)

Πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας:

 • Φροντίστε να έχετε επαρκές υπόλοιπο για να φτάσετε στον προορισμό σας και να επιστρέψετε, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης του συνδρομητικού λογαριασμού στους σταθμούς διοδίων των άλλων αυτοκινητόδρομων.
 • Περνάτε από την ηλεκτρονική λωρίδα που φέρει το ίδιο χαρακτηριστικό
  σήμα , που είναι γνωστό από τις αντίστοιχες λωρίδες της Αττικής Οδού, και παρακαλούμε όπως τηρείτε επιμελώς την κατά τόπους σήμανση του Κ.Ο.Κ. (ύψος οχήματος, απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, ταχύτητα, κ.λπ.) για την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος.
 • Λάβετε υπόψη σας ότι οι χρεώσεις των διελεύσεων των άλλων αυτοκινητόδρομων θα γίνονται με βάση τον εκάστοτε τιμοκατάλογο των εταιρειών και χωρίς εκπτώσεις.
 • Σε περίπτωση που έχετε περισσότερες από μία ηλεκτρονικές συσκευές, επιλέξτε και τοποθετήστε στο παρμπρίζ του οχήματός σας την ηλεκτρονική συσκευή που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε.

Προσοχή: Η κατηγοριοποίηση και αντίστοιχη χρέωση των οχημάτων κατά τη διέλευσή τους από ηλεκτρονική λωρίδα που διαθέτει υψομετρική πινακίδα γίνεται βάσει της κατηγορίας του e-PASS ενώ η κατηγοριοποίηση και αντίστοιχη χρέωση των οχημάτων κατά τη διέλευσή τους από ηλεκτρονική λωρίδα που δε διαθέτει υψομετρική πινακίδα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του εγκατεστημένου ηλεκτρονικού συστήματος διοδίων και με βάση τα βασικά χαρακτηριστικά του οχήματος (ύψος/διαστάσεις, αριθμοί αξόνων κ.λπ.) σύμφωνα με τους όρους και περιορισμούς (κατηγοριοποίηση, περιορισμούς χρήσης λωρίδας κ.λπ.) που εκάστοτε ισχύουν σε κάθε Αυτοκινητόδρομο. Για τον λόγο αυτό και προς όφελος του Δικαιούμενου Οχήματος του Συνδρομητή στην περίπτωση που φέρει στην οροφή του επιπλέον φορτίο (βαλίτσες, ποδήλατα κ.λπ.), με αποτέλεσμα να αλλάζει τυχόν η αρχική κατηγοριοποίηση του οχήματός του, συνιστάται να μη γίνεται χρήση της ηλεκτρονικής λωρίδας, αλλά να πραγματοποιείται η συναλλαγή σε λωρίδα με εισπράκτορα, ώστε να γίνεται η ορθή κατηγοριοποίηση και χρέωση της διέλευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε απευθείας με τα Τμήματα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών ή επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των συνεργαζόμενων οδικών δικτύων:

Αττική Οδός 210 6682222 www.aodos.gr
Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου 2414 401010 www.aegeanmotorway.gr
Ολυμπία Οδός 22960 95555 www.olympiaodos.gr
Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου 26340 39010-11 www.gefyra.gr
Μορέας 2710 562020 www.moreas.com.gr
Νέα Οδός / Τμήμα Α.Θ.Ε. 22950 26900 www.neaodos.gr
Νέα Οδός/ Τμήμα Ιόνιας Οδού 2641 306 306 www.neaodos.gr
Κεντρική Οδός 801 700 7000 www.kentrikiodos.gr
Εγνατία Οδός 2310 470 100 www.egnatia.eu

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

 • Η χρέωση των διελεύσεών σας από την Αττική Οδό θα γίνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο του συνδρομητικού προγράμματος στο οποίο έχετε εγγραφεί και την εκάστοτε ισχύουσα τιμή τέλους διοδίου του αυτοκινητόδρομου. Για τυχόν διελεύσεις από τους υπόλοιπους αυτοκινητοδρόμους της Ελλάδας, η χρέωση των διελεύσεων θα γίνεται χωρίς εκπτώσεις και σύμφωνα με την τιμολογιακή και εμπορική πολιτική των εταιρειών αυτών.
 • Για την ενημέρωσή σας για τον λογαριασμό διελεύσεων (μηνιαίες χρεώσεις και ανάλυση των διελεύσεων), παρέχεται δωρεάν ή μετά πληρωμής, ανάλογα με την ιδιότητα (ιδιώτες, ελευθ. επαγγελματίες, νομικά πρόσωπα) και το συνδρομητικό πρόγραμμα, η ταχυδρομική αποστολή των μηνιαίων τιμολογίων.

Επιπλέον πρόσβαση στον λογαριασμό διελεύσεών παρέχεται δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές μέσω:

 1. Της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “my e-PASS”, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για το υπόλοιπό σας, τις συναλλαγές σας και να πραγματοποιείτε πληρωμή ή ανανέωση υπολοίπου ανά πάσα στιγμή από τον Η/Υ ή το κινητό σας. Παράλληλα έχετε πρόσβαση μέσω του Η/Υ σας στους λογαριασμούς διελεύσεων μέσω αρχείου τύπου pdf, δυνατότητα επεξεργασίας των αρχείων με τη μορφή excel, καθώς και διαθέσιμο το ιστορικό των λογαριασμών διελεύσεων των δύο (2) τελευταίων ετών.
 2. Των Σημείων Εξυπηρέτησης Συνδρομητών, από όπου μπορείτε να παραλάβετε αντίγραφο του λογαριασμού σας αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού, στο τηλέφωνο 210-668.2222, Δευτέρα-Σάββατο 08:00-19:00, Κυριακή 09:00-17:00.