1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Στην Αττική Οδό:

Στο δίκτυο συνεργαζόμενων τραπεζών/επιχειρήσεων:

Σημειώνεται ότι τα έξοδα πληρωμής ορίζονται και κρατούνται εξ ολοκλήρου από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα/επιχειρήσεις.

Οι πληρωμές μέσω του δικτύου συνεργατών εμφανίζονται με χρονική καθυστέρηση η οποία ποικίλει ανάλογα με τον συνεργάτη. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε απευθείας από τους συνεργάτες μας ή καλέστε στο 210-6682222 (Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών Αττικής Οδού, Δευτέρα-Σάββατο 08:00-19:00 και Κυριακή 09:00-17:00).

* H ανανέωση είναι δυνατή μόνο με την προσκόμιση της ηλεκτρονικής συσκευής e-PASS.
** Για κατόχους πιστωτικών ή προπληρωμένων καρτών Eurobank.
*** Για κατόχους πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών ή λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας.

Τι πρέπει να γνωρίζω για τις πληρωμές μέσω τραπέζης

Οι πληρωμές που πραγματοποιούνται μέσω τραπέζης καταχωρούνται στο σύστημα πληρωμών της Αττικής Οδού την επόμενη εργάσιμη ημέρα και ΜΟΝΟ εφόσον στην αιτιολογία της πληρωμής καταχωρηθεί ο 8ψήφιος κωδικός πελάτη/συνδρομητή, που είναι ο ίδιος με τον αριθμό που αναγράφεται στον λογαριασμό ή στην αίτηση εγγραφής του συνδρομητή, σύμφωνα με τα υποδείγματα που ακολουθούν.

υπόδειγμα 1

υπόδειγμα 2

Σε περίπτωση μη καταχώρησης του 8ψήφιου κωδικού, η πληρωμή δυστυχώς δεν δύναται να καταχωρηθεί στο σύστημα.

Επίσης, επισημαίνεται ότι δεν καταχωρούνται στο σύστημα πληρωμές συνδρομητών με μεταφορά ή έμβασμα από άλλο τραπεζικό ίδρυμα.