1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Χωρίς κανένα πρόβλημα η κίνηση στην Αττική Οδό από την έναρξη της χθεσινοβραδινής χιονόπτωσης

Με αφορμή δημοσίευμα περί προβλημάτων κυκλοφορίας στην Αττική Οδό, η Εταιρεία Λειτουργίας “ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.” ενημερώνει ότι η Αττική Οδός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών χιονοπτώσεων που εκδηλώθηκαν και στην Αττική.

Η “ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.” εφάρμοσε, από κοινού με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, το σχέδιο αποχιονισμού, όπως αυτό διαμορφώθηκε με βάση την εμπειρία των τελευταίων ετών. Η Εταιρεία κινητοποίησε τον απαραίτητο μηχανισμό προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την έκτακτη αυτή κατάσταση, ανάλογα πάντα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Είκοσι (20) ειδικά μηχανήματα εκχιονισμού, συνοδευόμενα και συνεπικουρούμενα από ειδικό κινητό εξοπλισμό και υποστηριζόμενα από εξειδικευμένο προσωπικό εκατό (100) και πλέον ανθρώπων, κάτω από την καθοδήγηση και το συντονισμό του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας, εργάστηκαν εντατικά καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Συνολικά ερρίφθησαν περισσότερο από 200 τόνοι αλατιού σε όλο το μήκος της Αττικής Οδού, και κυρίως στη Δυτική Περιφερειακή Υμηττού, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Η Αττική Οδός και η Εταιρεία Λειτουργίας ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. ευχαριστούν την Τροχαία Αττικής Οδού και την Πυροσβεστική για την άψογη συνεργασία τους και όλους τους οδηγούς για την σύνεση και την προσοχή που επέδειξαν κατά την κίνησή τους στον αυτοκινητόδρομο. Ωστόσο, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς και για την αποψινή νύχτα όπου, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα υπάρχει σε ορισμένες περιοχές ισχυρός παγετός και, κατά συνέπεια, οι δρόμοι ενδέχεται να είναι ολισθηροί.