1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Η «Αττικές Διαδρομές A.E.» αναδεικνύεται σε True Leader από την ICAP Group, για μία ακόμη χρονιά

«Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», η εταιρεία Λειτουργίας και Συντήρησης της Αττικής Οδού, τιμήθηκε, για 6η φορά, με το βραβείο TrueLeaders, στον αναγνωρισμένο θεσμό επιβράβευσης των υγιών επιχειρήσεων που διοργανώνει η ICAP Group, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Η φετινή βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσημης τελετής, παρουσία πλήθους υψηλόβαθμων στελεχών των σημαντικότερων επιχειρήσεων και φορέων επιχειρηματικότητας της χώρας μας. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», κ. Βασίλειος Χαλκιάς, ο οποίος επεσήμανε τη συμβολή της εταιρείας σε ό,τι αφορά στη λειτουργία ενός σημαντικού έργου όπως είναι η Αττική Οδός, η οποία αποτέλεσε τον προπομπό για τη δημιουργία του φορέα «Ελληνικές Υποδομές & Οδοί με Διόδια» – γνωστός και ως HELLASTRON –, ενός ολοκληρωμένου δικτύου αυτοκινητόδρομων στη χώρα μας. Επιπλέον, μέσω της HELLASTRON, ο κ. Χαλκιάς ανέλαβε τον Ιούνιο του 2018 την προεδρία της ASECAP, του Ευρωπαϊκού Φορέα Αυτοκινητόδρομων, σε μία πρωτοπόρα σε διεθνές επίπεδο τιμητική εκλογή Έλληνα εκπροσώπου.

TrueLeaders αναδεικνύονται ετησίως, από το 2011, όλες οι Εταιρείες και οι Όμιλοι- Ηγέτες, που ικανοποιούν τα αντικειμενικά κριτήρια που θέτει ο θεσμός που ανέδειξε η ICAPGroup, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Credit Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή αρμόδια αρχή (ESMA– European Securities and Marketing Authority).

Στο πλαίσιο αυτό, η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» διακρίθηκε ως TrueLeader, γιατί καλύπτει τα παρακάτω κριτήρια:

  • Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2017, με κέρδη 5,34 εκατ.€.
  • Συγκαταλέγεται στην 61η θέση εταιρειών με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού (συνολικά 1.218 εργαζόμενοι), έχοντας αυξήσει το προσωπικό της από το 2016 στο 2017 κατά 110 εργαζόμενους.
  • Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της, με βάση τον Κύκλο Εργασιών για το 2017, που είναι 49,83 εκατ.€.
  • Έχει υψηλό ICAPScore (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας): Β1

Η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» περιλαμβάνεται στο κλειστό και περιορισμένο γκρουπ των εταιρειών που κατατάσσονται από τη 17η έως και την 33η θέση, σε σύνολο 2.900 εταιρειών που καλύπτουν τα πιο πάνω κριτήρια.

«Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», πιστή σε μία κουλτούρα που προωθεί την υγιή επιχειρηματικότητα, δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, εκπαιδεύοντας το προσωπικό της, αλλά και τους πολίτες, πάνω σε θέματα οδικής ασφάλειας και, το κυριότερο, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες της, διασφαλίζοντας, παράλληλα, άρτιες οδικές υποδομές.