1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό και απαγόρευση εισόδου σε συγκεκριμένους σταθμούς λόγω πορείας διαμαρτυρίας

Η Αττική Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι ομάδα πολιτών πραγματοποιεί πορεία διαμαρτυρίας και έχει αποκλείσει το κύριο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου στο ύψος της Λ. Δημοκρατίας (κόμβος 7)στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο.Με απόφαση της Τροχαίας Αττικής Οδού, οι είσοδοι στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο στο τμήμα από Ελευσίνα έως και Λ. Δημοκρατίας θα παραμείνουν κλειστές μέχρι νεωτέρας.

Σεβόμαστε το δικαίωμα του κάθε πολίτηστη διαμαρτυρία, παράλληλα όμως εκφράζουμε στους χρήστες της Αττικής Οδού τη λύπη μας για την παραβίαση του δικού τους δικαιώματος να χρησιμοποιούν την Αττική Οδό και για τη μεγάλη ταλαιπωρία την οποία υφίστανται χωρίς ευθύνη της εταιρείας λειτουργίαςΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.

Εφιστούμε την προσοχή στους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει μια πορεία που παρεμποδίζει τη λειτουργία ενός αστικού αυτοκινητόδρομου όπως η Αττική Οδός,από την οποία διέρχονται τακτικά ασθενοφόρα και άλλα οχήματα παροχής υπηρεσιών όπως π.χ. τα πυροσβεστικά για την εξυπηρέτηση επειγουσών αναγκών.

Απευθυνόμαστε τέλος προς την πολιτεία και την καλούμενα προστατεύσει τα δικαιώματα όλων των πολιτών στους οποίους περιλαμβάνονται ασφαλώς και οι εκατοντάδες χιλιάδες οδηγών που χρησιμοποιούν την Αττική Οδό,όσο και της εταιρείας μας, η οποία υφίσταται αναίτια αρνητικές συνέπειες.