1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Διεύρυνση συνεργασίας ΑΤΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ – INTERAMERICAN με προσφορά διελεύσεων στην Αττική Οδό μέσω ασφάλισης Anytime

Η ATTIKH ΟΔΟΣ και η εταιρεία λειτουργίας «ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.», στοχεύοντας στην παροχή νέων υπηρεσιών προς τους χρήστες τους, διευρύνουν τη συνεργασία με την INTERAMERICAN. Η μέχρι σήμερα συνεργασία της εταιρείας «ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» και της INTERAMERICAN, που χρονολογείται από το 2015, αφορά την παροχή δωρεάν οδικής βοήθειας στους χρήστες της Αττικής Οδού εντός του αυτοκινητόδρομου. Η συνεργασία αυτή έχει υπάρξει ιδιαίτερα αποτελεσματική ως προς την άμεση εξυπηρέτηση των εμπλεκομένων και τη διασφάλιση της ομαλής κυκλοφορίας στην Αττική Οδό. Από την έναρξη της συνεργασίας μέχρι σήμερα έχει παρασχεθεί οδική βοήθεια από την INTERAMERICAN σε 16.144 οχήματα.

Από τον Σεπτέμβριο του 2016 και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2016 η νέα διευρυμένη συνεργασία προβλέπει για τους χρήστες της Αττικής Οδού τη δυνατότητα να ασφαλίζονται στην Αnytime απευθείας μέσω του ιστοτόπου www.anytime.gr. Στους χρήστες της Αττικής Οδού που είναι κάτοχοι e-PASS παρέχονται δωρεάν διελεύσεις αξίας 20 ευρώ κάθε χρόνο για δύο χρόνια, σε ετήσιο συμβόλαιο, και δωρεάν διελεύσεις αξίας 10 ευρώ σε εξαμηνιαίο συμβόλαιο. Στους χρήστες που δεν διαθέτουν e-PASS παρέχονται κουπόνια για 6 δωρεάν διελεύσεις σε κάθε νέο ετήσιο συμβόλαιο και 3 σε κάθε εξάμηνο. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για κάθε νέα ασφάλιση Ι.Χ. οχήματος: επιβατικού, δικύκλου, φορτηγού, αγροτικού και φορτηγού μέχρι 3,5 τόνους, που θα πραγματοποιηθεί έως τις 30 Νοεμβρίου 2016, με τη χρήση του αντίστοιχου κωδικού προσφοράς κατά την έκδοση του συμβολαίου.