1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Η αιγίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) σε πρόγραμμα της Αττικής Οδού για ευαισθητοποίηση των εφήβων για την οδική ασφάλεια

Την αιγίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) εξασφάλισε η Αττική Οδός και η εταιρία λειτουργίας Αττικές Διαδρομές Α.Ε., για την υλοποίηση του ειδικού εκπαιδευτικού σεμιναρίου «Μάτια ανοιχτά στο δρόμο» που πραγματοποιείται στα Γυμνάσια και Λύκεια της Αττικής, σε συνεργασία με τον ειδικό σε θέματα ασφαλούς οδήγησης δικύκλου, Θανάση Χούντρα.
Στόχος του διαδραστικού σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση των εφήβων σε θέματα που αφορούν τη σωστή χρήση της μοτοσικλέτας και γενικά τους κανόνες οδικής ασφάλειας σε κάθε μετακίνηση.
Τα υψηλά ποσοστά τροχαίων με την εμπλοκή δικύκλου στο ευρύτερο οδικό δίκτυο της χώρας έχουν οδηγήσει την Αττική Οδό και τις Αττικές Διαδρομές να εντάξουν στην επικοινωνιακή τους στρατηγική δράσεις που απευθύνονται στο ειδικό κοινό των μοτοσικλετιστών, ειδικότερα δε των εφήβων, που σε νεαρή ηλικία έρχονται σε πρώτη επαφή με την οδήγηση δικύκλου, με μη πλήρη γνώση των κανόνων οδικής ασφάλειας. Το πρόγραμμα θα συμπληρωθεί με μία ειδική διαδραστική εφαρμογή, που θα σταλεί στα Γυμνάσια και Λύκεια των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας, για να καλύψει το κενό που υπάρχει στις ευαίσθητες αυτές ηλικιακές ομάδες.
Η Αττική Οδός, κατά τη 10ετή της λειτουργία, υλοποιεί με συνέπεια δράσεις για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας που στοχεύουν, εκτός από τους χρήστες του αυτοκινητοδρόμου, στους μελλοντικούς οδηγούς, που είναι έφηβοι και παιδιά του Δημοτικού, με συνεχείς δημοσιεύσεις και ενημερωτικές καμπάνιες.
Η αιγίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) στο πρόγραμμα αποτελεί ένα επιπλέον εχέγγυο της αποτελεσματικής υλοποίησης των δράσεων αυτών.