1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

H Αττική Oδός προσφέρει 2.300 δωρεάν εισιτήρια παιδικού θεάτρου με θέμα την οδική ασφάλεια

Η Αττική Οδός και η εταιρία λειτουργίας Αττικές Διαδρομές προσφέρουν 1.150 διπλά εισιτήρια δωρεάν και στέλνουν 2.300 θεατές σε μια διασκεδαστική εκπαιδευτική παιδική παράσταση για την οδική ασφάλεια.

Πρόκειται για το έργο «Ο Αττικούλης, η Αχδενπροσεξούλα και ο μαγικός καθρέφτης» της Ειρήνης Φ. Κουτσαύτη, που ανεβαίνει στο θέατρο “Ελεύθερη Έκφραση” και απευθύνεται σε παιδιά 3-12 ετών. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει στους χρήστες της Αττικής Οδού μέσω κλήρωσης. Οι νικητές της κλήρωσης κερδίζουν ο καθένας από μία πρόσκληση για 2 άτομα, για να παρακολουθήσουν μαζί με το παιδί τους την παράσταση, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους οδηγούς του αύριο να βιώσουν σαν παιχνίδι την οδική ασφάλεια μέσα από μια παράσταση/γιορτή, στην οποία τα ίδια τα παιδιά γίνονται πρωταγωνιστές, ανεβαίνουν στη σκηνή και διασκεδάζουν μαθαίνοντας τους κανόνες της οδικής ασφάλειας. Είναι η 3η συνέχεια της παράστασης που ανεβαίνει εδώ και 4 χρόνια από το θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση» σε παραγωγή της Αττικής Οδού, με τεράστια μέχρι σήμερα επιτυχία, αφού την έχουν παρακολουθήσει πάνω από 35.500 παιδιά.

Σκηνοθεσία: Mαίρη Ιγγλέση. Παίζουν: Μαίρη Ιγγλέση, Γιάννης Τσιώμου, Τζένη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος, Αλεξάνδρα Χειμώνα.

Πληροφορίες και οδηγίες για τη συμμετοχή στην κλήρωση θα δοθούν μέσω εντύπων που θα διανεμηθούν στα διόδια της Αττικής Οδού από τις 20 έως τις 25 Μαΐου 2012. Οι πληροφορίες αυτές θα αναρτηθούν επίσης στο site της Αττικής Οδού www.aodos.gr. Παράλληλα προσκλήσεις θα διατεθούν και μέσω κληρώσεων από ραδιοφωνικούς σταθμούς της πρωτεύουσας.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια της Αττικής Οδού και της εταιρίας λειτουργίας Αττικές Διαδρομές να συμβάλουν στην εκπαίδευση των παιδιών του Δημοτικού σε θέματα οδικής ασφάλειας. Παράλληλα και με τον ίδιο στόχο η Αττική Οδός και οι Αττικές Διαδρομές έχουν δημιουργήσει σε συνεργασία με το περιοδικό Sporty που απευθύνεται σε εφήβους το ”safemania club” το οποίο αριθμεί σήμερα περίπου 1.000 μέλη και μέσα από συναρπαστικές διοργανώσεις, δώρα και διαγωνισμούς καλλιεργεί στα παιδιά και στους νέους την κουλτούρα της οδικής ασφάλειας.

Η δημιουργία υπεύθυνης οδικής συνείδησης στο ευρύτερο κοινό αλλά και σε επιμέρους ειδικά κοινά όπως αυτό των μοτοσικλετιστών, των παιδιών και των νέων αποτελεί για την Αττική Οδό αντικείμενο στρατηγικού σχεδιασμού, που υλοποιείται μέσω συγκεκριμένων δράσεων που μέχρι σήμερα γνωρίζουν μεγάλη αποδοχή.