1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

2.300 τυχεροί σε ενάμιση μήνα παρακολούθησαν δωρεάν τις θεατρικές εκπαιδευτικές παραστάσεις της Αττικής Οδού

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις του εκπαιδευτικού έργου «Ο Αττικούλης, η Αχδενπροσεξούλα και ο Μαγικός Καθρέφτης», ανεβάζοντας σε 40.000 τον αριθμό των παιδιών που την έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα. Οι πρόσφατες παραστάσεις με θέμα την οδική ασφάλεια δόθηκαν ειδικά για τους χρήστες της Αττικής Οδού και τα παιδιά τους, αλλά και για τους κατοίκους της Αττικής. Τις παρακολούθησαν 2.300 άτομα (γονείς και παιδιά), που ήταν οι νικητές μεγάλης κλήρωσης, που πραγματοποίησε η Αττική Οδός μέσω εντύπων που μοιράστηκαν στα διόδια αλλά και μέσω ραδιοφωνικών σταθμών.
Πρόκειται για την 3η συνέχεια της παράστασης και την 5η χρονιά επιτυχίας για την παραγωγή της Αττικής Οδού και της εταιρίας λειτουργίας Αττικές Διαδρομές, που γράφτηκε από την Ειρήνη Φ. Κουτσαύτη, σκηνοθετήθηκε από τη Μαίρη Ιγγλέση και απευθύνεται σε παιδιά 3-12 ετών.
Η ιδιαιτερότητα της παράστασης, που ενσωματώνει τις αρχές του διαδραστικού θεάτρου, είναι ότι σε αυτήν πρωταγωνιστούν, εκτός από τους ηθοποιούς, και τα ίδια τα παιδιά, που ανεβαίνουν στη σκηνή, παίζουν ρόλους και διασκεδάζουν μαθαίνοντας βιωματικά τους κανόνες της οδικής ασφάλειας.
Η παράσταση ξεκίνησε και εφέτος τη διαδρομή της στα σχολεία της Αττικής, που είναι και ο βασικός της προορισμός, την οποία θα συνεχίσει και τους επόμενους μήνες.
Για την Αττική Οδό, η εκπαίδευση των παιδιών στην οδική ασφάλεια αποτελεί σημαντική προτεραιότητα και έχει μεγάλο μερίδιο ανάμεσα στις δράσεις της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πραγματοποιεί η εταιρία σε τακτική βάση, με στόχο την καλλιέργεια υπεύθυνης οδικής συνείδησης, που θα οδηγήσει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας.