1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Κλειστό μέχρι τέλος Νοεμβρίου λόγω έργων τμήμα της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Αιγάλεω

Κλειστό μέχρι τέλος Νοεμβρίου, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης οδοστρώματος από την «Κοινοπραξία Αττική Οδός», θα παραμείνει τμήμα μήκους 1400 μέτρων της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Αιγάλεω (ΔΠΛΑ) στο ρεύμα από Λ.ΝΑΤΟ και Σκαραμαγκά προς Αττική Οδό με έναρξη εργασιών την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011.

Εναλλακτικά η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από τις ακόλουθες διαδρομές:

Α) Από Λ. ΝΑΤΟ προς Αττική Οδό: Πορεία επί της Λ. ΝΑΤΟ και της Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου και είσοδος στην Αττική Οδό από τον κόμβο Λ. Φυλής (κόμβος 6). Η είσοδος της ΔΠΛΑ από τη Λ. ΝΑΤΟ προς Αττική Οδό θα παραμείνει κλειστή για όλο το διάστημα των εργασιών με έναρξη την Πέμπτη 23 Ιουνίου.

Β) Από Σκαραμαγκά προς Αττική Οδό: Κανονική κυκλοφορία επί της ΔΠΛΑ με τοπική εκτροπή σε μία λωρίδα στο αντίθετο ρεύμα στην περιοχή των εργασιών και στη συνέχεια είσοδος στην Αττική Οδό από τον κόμβο 5 ως συνήθως. Η έξοδος της ΔΠΛΑ από Σκαραμαγκά προς Λ. ΝΑΤΟ θα παραμείνει κλειστή για όλο το διάστημα των εργασιών με έναρξη τη Δευτέρα 27 Ιουνίου.

Οι οδηγοί παρακαλούνται όπως ακολουθούν την πληροφοριακή σήμανση που θα τοποθετηθεί στην περιοχή των εργασιών.

Η «Αττική Οδός» σας ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη για την ενόχληση.