1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ Η ΕΞΟΔΟΣ 5 ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών ανάρτησης πινακίδας πληροφοριακής σήμανσης θα παραμείνει η έξοδος 5 της Αττικής Οδού προς Περιφερειακή Αιγάλεω και Άνω Λιόσια, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από τις 11:00 μμ το βράδυ του Σαββάτου 28 Νοεμβρίου έως τις 3:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού της εξόδου 5, οι οδηγοί που κατευθύνονται μέσω της Περιφερειακής Αιγάλεω προς Λεωφόρο ΝΑΤΟ ή Σκαραμαγκά θα μπορούν να εξέλθουν στην έξοδο 6 (προς Λ. Φυλής και μετά προς Λ. ΝΑΤΟ) ή στην έξοδο 4 (προς Ασπρόπυργο και Λ. ΝΑΤΟ). Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Άνω Λιόσια θα μπορούν να εξέλθουν στην έξοδο 6 (προς Λ. Φυλής και Άνω Λιόσια). Προς ενημέρωση των οδηγών για τις εναλλακτικές εξόδους κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, θα υπάρχουν μηνύματα στις ηλεκτρονικές πινακίδες της Αττικής Οδού, ενώ πάντα στη διάθεση του κοινού είναι και ο αριθμός έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, το 1866. Στην άλλη κατεύθυνση (προς Αεροδρόμιο), η έξοδος 5 θα λειτουργεί κανονικά. Η «Αττική Οδός» σας ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη για την ενόχληση.