1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΜΟΡΕΑΣ

Η Αττική Οδός φιλοδοξώντας να κάνει τις διελεύσεις των συνδρομητών της πιο άνετες και εύκολες σε όλους τους μεγάλους οδικούς άξονες, ξεκινάει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την εφαρμογή της διαλειτουργικότητας (χρήση ενός μόνο πομποδέκτη και ενός λογαριασμού και για άλλους αυτοκινητόδρομους που λειτουργούν με διόδια). Από τις 3 Απριλίου 2008 η Αττική Οδός δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική συσκευή e-PASS, εκτός από την ίδια την Αττική Οδό, και στις ηλεκτρονικές λωρίδες του αυτοκινητόδρομου ΜΟΡΕΑΣ (που περιλαμβάνει αρχικά την υφιστάμενη Εθνική Οδό Κορίνθου-Τρίπολης) στους Σταθμούς Διοδίων Σπαθοβουνίου και Νεστάνης και συγκεκριμένα στις λωρίδες που φέρουν την παρακάτω χαρακτηριστική σήμανση:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των νέων συνδρομητών, που κατοικούν στις περιοχές της Αρκαδίας και της Κορινθίας, δημιουργούνται δύο (2) νέα Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών στη Νεστάνη Αρκαδίας (στο 149,31χλμ. της Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου-Τρίπολης στο ρεύμα προς Κόρινθο) και στο Σπαθοβούνι Κορινθίας (στο 101,87χλμ. της Ε.Ο.Αθηνών-Κορίνθου-Τρίπολης στο ρεύμα προς Τρίπολη), τα οποία προστίθενται στα 9 υπάρχοντα Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών που βρίσκονται ήδη κατά μήκος της Αττικής Οδού. Υπενθυμίζεται επίσης ότι για τους κατόχους ΙΧ και μόνο, διανομή πομποδεκτών e-PASS Αττικής Οδού γίνεται και από τα 90 υποκαταστήματα της Millennium Bank και τα 33 της ASPIS BANK στο Νομό Αττικής. Οι εγγεγραμμένοι ήδη συνδρομητές της Αττικής Οδού θα ενημερωθούν αναλυτικά για τη συνεργασία της Αττικής Οδού και της «ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ» με σχετική επιστολή που θα τους σταλεί από την Αττική Οδό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας www.aodos.gr ή να επικοινωνούν με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Συνδρομητών στο 210 6682222 από Δευτέρα έως Σάββατο, 8:00-19:00.