1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Η Αττική Οδός γιορτάζει 3 χρόνια λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος διοδίων e-PASS και προσφέρει ένα ταξίδι στη Σουηδία

Η Αττική Οδός και η σουηδική εταιρία Kapsch TrafficCom που κατασκευάζει τους ηλεκτρονικούς πομποδέκτες e-PASS, γιορτάζοντας τα τρία χρόνια της επιτυχημένης λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος διοδίων, προσφέρουν στο συνδρομητή που θα παραλάβει τον 111.111 πομποδέκτη e-PASS ένα ταξίδι 4 ημερών, για 2 άτομα στη Σουηδία. Στα τρία χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας των συνδρομητικών προγραμμάτων της Αττικής Οδού έχουν ήδη διατεθεί 110 000 πομποδέκτες, ενώ η συνεχής αύξηση των συνδρομητών επιβεβαιώνει την επιτυχία των προγραμμάτων και την αναγνώριση των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν, με σημαντικότερα την οικονομία και την άνεση στις μετακινήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το ταξίδι, από την ιστοσελίδα της Αττικής Οδού www.attikiodos.gr, τα Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών, και τα Τηλέφωνα Εξυπηρέτησης Πελατών (τηλ.: 210-668 2222).