1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Συνδρομητικό πρόγραμμα προπληρωμής για μοτοσικλετιστές, που παρέχει σταθερή έκπτωση από την πρώτη κιόλας διέλευση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των διελεύσεων που πραγματοποιούνται και τον χρόνο πραγματοποίησής τους. Οι διελεύσεις γίνονται με Κάρτα Λογαριασμού.

Συμφέρει: Μοτοσικλετιστές που χρησιμοποιούν την Αττική Οδό, ανεξάρτητα από τον αριθμό των διελεύσεων που πραγματοποιούν.

Οχήματα: Δίκυκλες μοτοσικλέτες

Ενημέρωση για Συνδρομητικό λογαριασμό:

  • Δωρεάν ταχυδρομική αποστολή μηνιαίου λογαριασμού διελεύσεων – ή ηλεκτρονικής πρόσβασης κατόπιν εγγραφής – με την πλήρη αναλυτική κατάσταση των διελεύσεων για ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες.
  • Δωρεάν μηνιαία ηλεκτρονική πρόσβαση κατόπιν εγγραφής ή ετήσια ταχυδρομική αποστολή της αναλυτικής κατάστασης διελεύσεων για ιδιώτες.
  • Ταχυδρομική αποστολή αναλυτικής κατάστασης μηνιαίου λογαριασμού με χρέωση πάγιου τέλους για ιδιώτες.
  • Πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα “my e-PASS”, όπου ο συνδρομητής μπορεί να ενημερωθεί για το υπόλοιπό του, τις συναλλαγές του και να πραγματοποιήσει πληρωμή ή ανανέωση υπολοίπου ανά πάσα στιγμή από τον Η/Υ ή το κινητό του. Παράλληλα έχει πρόσβαση μέσω του Η/Υ του στους λογαριασμούς διελεύσεων μέσω αρχείου τύπου pdf, δυνατότητα επεξεργασίας των αρχείων με τη μορφή excel, καθώς και διαθέσιμο το ιστορικό των λογαριασμών διελεύσεων των δύο (2) τελευταίων ετών.

Τιμοκατάλογος συνδρομητικού προγράμματος MOTO

Τέλος Διοδίων 

1,26 

Μηνιαίο Tέλος Αποστολής Λογαριασμού

(για Ιδιώτες)

1,00

Tέλος Αποστολής Λογαριασμού ανά μήνα (για εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες)

Δωρεάν

Εγγύηση Κάρτας Λογαριασμού

0,00

Ελάχιστο Ποσό Ενεργοποίησης Συνδρομητικού λογαριασμού

10,00

Κόστος Κάρτας λογαριασμού 

5,00

Όριο ανανέωσης λογαριασμού με πιστωτική κάρτα 

(ανά ηλεκτρονική συσκευή e-PASS / Κάρτα Λογαριασμού)

10,00

Όριο Ειδοποίησης χαμηλού λογαριασμού 

(ανά ηλεκτρονική συσκευή e-PASS / Κάρτα Λογαριασμού)

6,00 

Όριο Άκυρου λογαριασμού

1,26 

Οι τιμές του παρόντος τιμοκαταλόγου περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Ο παρών τιμοκατάλογος συνδρομητικών προγραμμάτων ισχύει από την 1η Ιουλίου 2016.