1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Συνδρομητικό πρόγραμμα προπληρωμής για φορτηγά, που παρέχει σταθερή έκπτωση από την πρώτη κιόλας διέλευση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των διελεύσεων που πραγματοποιούνται και τον χρόνο πραγματοποίησής τους. Οι διελεύσεις γίνονται με Κάρτα Λογαριασμού. Επίσης, εφόσον γίνεται χρήση του Διαλειτουργικού οδικού δικτύου που περιλαμβάνει πλέον όλους τους αυτοκινητόδρομους της Ελλάδας, η Κάρτα Λογαριασμού μπορεί να αντικατασταθεί με τη διαλειτουργική ηλεκτρονική συσκευή e-PASS. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις ηλεκτρονικές λωρίδες της Αττικής Οδού, όπου και όταν δεν υπάρχουν υψομετρικά.

Αυτή εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές λωρίδες των αυτοκινητόδρομων της χώρας που δεν θέτουν περιορισμό ύψους και διαθέτουν την ειδική σήμανση.

Επισημαίνεται ότι στην Αττική Οδό οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιούν μόνο τις λωρίδες με εισπράκτορα, στον οποίο θα δίνουν την ηλεκτρονική συσκευή e-PASS για τη διέλευσή τους [με εξαίρεση τους σταθμούς διοδίων Ρουπακίου, Μεταμόρφωσης (προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα), Κατεχάκη, Παλλήνης, Κορωπίου, Παιανίας (προς Ελευσίνα), Μαραθώνος (προς Ελευσίνα), Αιγάλεω (προς Μαρκόπουλο) και Ασπροπύργου (προς Μαρκόπουλο) όπου υπάρχει ηλεκτρονική λωρίδα για φορτηγά].

Συμφέρει: Το EXPRESS TRUCK συμφέρει από 1-35 διελεύσεις τον μήνα, για την κατηγορία 5 και από 1-33 διελεύσεις τον μήνα, για την κατηγορία 6.

Οχήματα: Μικρά και μεσαία φορτηγά, συνολικού ύψους μεγαλύτερου των 2,70m με 2 ή 3 άξονες και μεγάλα λεωφορεία (άνω των 15 θέσεων), καθώς και μεγάλα φορτηγά με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, συνολικού ύψους μεγαλύτερου των 2,70m, με 4 άξονες και πάνω.

Ενημέρωση για Συνδρομητικό λογαριασμό:

  • Δωρεάν ταχυδρομική αποστολή μηνιαίου λογαριασμού διελεύσεων ή αντίστοιχης ηλεκτρονικής πρόσβασης (κατόπιν εγγραφής), με την πλήρη αναλυτική κατάσταση των διελεύσεων για ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες.
  • Δωρεάν ετήσια αναλυτική κατάσταση διελεύσεων για ιδιώτες.
  • Ταχυδρομική αποστολή αναλυτικής κατάστασης μηνιαίου λογαριασμού με χρέωση πάγιου τέλους για ιδιώτες.
  • Πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα “my e-PASS”, όπου ο συνδρομητής μπορεί να ενημερωθεί για το υπόλοιπό του, τις συναλλαγές του και να πραγματοποιήσει πληρωμή ή ανανέωση υπολοίπου ανά πάσα στιγμή από τον Η/Υ ή το κινητό του. Παράλληλα έχει πρόσβαση μέσω του Η/Υ του στους λογαριασμούς διελεύσεων μέσω αρχείου τύπου pdf, δυνατότητα επεξεργασίας των αρχείων με τη μορφή excel, καθώς και διαθέσιμο το ιστορικό των λογαριασμών διελεύσεων των δύο (2) τελευταίων ετών.

Τιμοκατάλογος Συνδρομητικών Προγραμμάτων Προπληρωμής EXPRESS TRUCK

Κατηγορία οχήματος 5 6
Τέλη Διοδίων   6,47 € 10,29 €
Μηνιαίο Tέλος Αποστολής Λογαριασμού

(για Ιδιώτες)

1,00 €
Μηνιαίο Τέλος Αποστολής Λογαριασμού
(για εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες)
Δωρεάν
Εγγύηση συσκευής e-PASS / Κάρτας Λογαριασμού 0,00 €
Ελάχιστο ποσό ενεργοποίησης συνδρομής λογαριασμού 50,00 € 100,00 €
Κόστος Ηλεκτρονικής Συσκευής e-PASS/Κάρτας Λογαριασμού   20,00 €

ανά ηλεκτρονική συσκευή e-PASS

5,00 €

ανά Κάρτα Λογαριασμού

Όριο ανανέωσης λογαριασμού με πιστωτική κάρτα

(ανά ηλεκτρονική συσκευή e-PASS / Κάρτα Λογαριασμού)

 

50,00 €
Όριο ειδοποίησης χαμηλού λογαριασμού

(ανά ηλεκτρονική συσκευή e-PASS / Κάρτα Λογαριασμού)

40,00 €
Όριο άκυρου λογαριασμού 10,00 €

Οι τιμές του παρόντος τιμοκαταλόγου περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Ο παρών τιμοκατάλογος συνδρομητικών προγραμμάτων ισχύει από την 1η Ιουλίου 2016.