1024

Emergency Telephone Number

In accordance with the decision of the Hellenic Telecommunications and Post Commission (EETT) with No. 966/2 – Government Gazette 5266/Β/30-11-2020, we would like to inform you that calls to 1024 are subject to the Tariff Policy applied by each mobile and fixed telecommunications network operator. For further information, please visit the website of your network operator as well as the website of the Price Observatory for Telecommunication and Postal Retail Services of EETT.

210 668 2222

Telephone Customer Service

camera

Σάββατο 21/9 στο Smart Park. Μια μέρα διασκέδασης και οδικής ασφάλειας για παιδιά και εφήβους από το safemania club της Αττικής Οδού

Ένα ολοήμερο φεστιβάλ οδικής ασφάλειας διοργανώνει το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου από τις 12 έως τις 8 το βράδυ στο Smart Park το safemania club της Αττικής Οδού, το πιο δημοφιλές νεανικό club οδικής ασφάλειας.
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Smart Park, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε μοναδικές δραστηριότητες, όπως Graffiti event, Bike show, προσομοιωτές οδήγησης του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς (Ι.Ο.ΑΣ.), Moto show και παρουσίαση από τον ειδικό στην ασφαλή οδήγηση μοτοσικλέτας Θανάση Χούντρα, βιωματικό πρόγραμμα «Κυκλοφορώ με ασφάλεια» του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ.), ενώ για τα μικρότερα παιδιά στιγμιότυπα από τη νέα θεατρική παράσταση «Ο Αττικούλης και ο Μαγικός Καθρέφτης» και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Το δημοφιλές safemania club που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους έχει σήμερα πάνω από 3.000 μέλη από όλη την Ελλάδα. Τα μέλη του safemania club συμμετέχουν σε συναρπαστικές διοργανώσεις και διαγωνισμούς και κερδίζουν ειδικά επιλεγμένα και χρήσιμα δώρα, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύονται στην οδική ασφάλεια.
Τα παιδιά και οι έφηβοι αποτελούν πολύ σημαντικό κοινό για την Αττική Οδό, η οποία επενδύει στην εκπαίδευση για τη δημιουργία συνείδησης οδικής ασφάλειας από νωρίς. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζει σε συνεργασία με το ΙΟΑΣ την υλοποίηση του εκπαιδευτικού διαδραστικού προγράμματος «Κυκλοφορώ με ασφάλεια», το οποίο έχει εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα πάνω από 23.500 παιδιά, ενώ έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια στην παραγωγή εκπαιδευτικής θεατρικής παράστασης που ανεβαίνει με μεγάλη επιτυχία σε συνέχειες και την έχουν μέχρι σήμερα παρακολουθήσει πάνω από 40.000 παιδιά. Παράλληλα, συμμετέχει με εκπαιδευτικό υλικό και δρώμενα για την οδική ασφάλεια σε εκδηλώσεις και διοργανώσεις που απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους.
Περισσότερες πληροφορίες για το event αλλά και την πρόσβαση στο Smart Park: