1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Κλειστές λόγω εργασιών η είσοδος της Αττικής Οδού στον κόμβο Παιανίας-Σπάτων προς Αεροδρόμιο καθώς και η έξοδος προς Κορωπί στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 04/02 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 05/02

Κλειστές λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνουν από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 04/02/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 05/02/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από τον κόμβο Παιανίας-Σπάτων (κόμβος 18) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο καθώς και η έξοδος της Αττικής Οδού προς Κορωπί στον κόμβο Αεροδρομίου (κόμβος 20) στην ίδια κατεύθυνση.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά:

  • Για τον μεν κόμβο Παιανίας-Σπάτων, να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τον κόμβο Κάντζας (κόμβος 17)
  • Για τον δε κόμβο Αεροδρομίου, να κινηθούν ευθεία στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Νότιας Πύλης (κόμβος Κ1), να αναστρέψουν και να επανεισέλθουν στην Αττική Οδό, όπου στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς Βάρη-Κορωπί

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου (www.aodos.gr/live-streaming/).