1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΒΑΡΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 22:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 19/04 ΕΩΣ ΤΙΣ 06:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 20/04

Κλειστός ο συνδετήριος κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού, προς Ελευσίνα, στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα – Κέντρο (Κόμβος 16).

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης, στην Αττική Οδό, κλειστός θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 19/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 20/04/2024, ο συνδετήριος κλάδος προς Ελευσίνα (Κόμβος 16), στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα – Κέντρο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  • Οι διερχόμενοι από την περιοχή της Παλλήνης με προορισμό την Ελευσίνα μπορούν να εισέλθουν μέσω της εισόδου προς Ελευσίνα του κόμβου της Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15).
  • Οι οδηγοί που έχουν, ήδη, εισέλθει στην Αττική Οδό από τον κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8), ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να κινηθούν ευθεία και να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου των Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), από όπου μπορούν να κάνουν αναστροφή, να επανεισέλθουν (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και να κατευθυνθούν προς Μαρκόπουλο, μέχρι τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ Παιανίας), από τη γέφυρα του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου (www.aodos.gr/live-streaming/).