1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΒΑΡΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 22:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 10/06 ΕΩΣ ΤΙΣ 06:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 11/06

Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από τη Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:

• Να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα είτε από τον Κόμβο της Λ. Δ. Πλακεντίας (Κόμβος 13), είτε από τον Κόμβο της Λ. Κηφισίας (Κόμβος 11).
• Να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τη Λ. Πεντέλης και να κατευθυνθούν προς το Αεροδρόμιο, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, έως τον Κόμβο Ανθούσας, μέσω του οποίου θα κάνουν ανστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και θα κατευθυνθούν προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.