1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 22:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 03/07 ΕΩΣ ΤΙΣ 06:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 04/07

Κλειστός θα παραμείνει, από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 03/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 04/07/2024, ο κλάδος που συνδέει την Περιφερειακή Υμηττού με τον κύριο άξονα της Αττικής Οδού στην κατεύθυνση από Διόδια Παλλήνης Νότια (Ραφήνας) προς Ελευσίνα (Κόμβος 16).

Οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  • Οι διερχόμενοι από την περιοχή της Παλλήνης μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους στη Λ. Μαραθώνος και να εισέλθουν στην Αττική Οδό, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, μέσω της επόμενης εισόδου του Κόμβου 15 (Λ. Μαραθώνος).
  • Οι οδηγοί που έχουν, ήδη, εισέλθει στην Περιφερειακή Υμηττού, από τον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8) μπορούν, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κινηθούν ευθεία, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του Κόμβου των Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), στη συνέχεια να κάνουν αναστροφή, να εισέλθουν (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων), να  κατευθυνθούν προς Μαρκόπουλο μέχρι τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α. Παιανίας), από τη γέφυρα του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου (www.aodos.gr/live-streaming/).