1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 22:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30/06 ΕΩΣ ΤΙΣ 06:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 01/07

Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6) στο ρεύμα προς Ραφήνα/Αεροδρόμιο από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 30/06 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 01/07.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά:

  • Να συνεχίσουν την πορεία τους στην κατεύθυνση προς Ραφήνα και κατόπιν, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να εξέλθουν στην έξοδο Παλλήνης (Κόμβος Υ8), να κάνουν αναστροφή και να εισέλθουν μέσω των διοδίων Παλλήνης Νότια στο ρεύμα προς Αθήνα-Κέντρο (χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων), από όπου στη συνέχεια μπορούν να εξέλθουν στην έξοδο Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), ή
  • Να συνεχίσουν την πορεία τους προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο, να κάνουν αναστροφή, προς Ελευσίνα, μέσω της γέφυρας του Σ.Ε.Α Παιανίας και κατόπιν, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να πορευθούν προς την Περιφερειακή Υμηττού στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο μέσω της εξόδου 16Κ, από όπου στη συνέχεια μπορούν να εξέλθουν στην έξοδο Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6).

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου (www.aodos.gr/live-streaming/).