1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 08/05 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12/05

Σε συνέχεια προγενέστερης ανακοίνωσης (Δ.Τ. 131379/07.05.2024) ενημερώνουμε ότι κλειστή θα παραμείνει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου Κηφισίας (Κόμβος 11), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, λόγω έκτακτων εργασιών επείγουσας αποκατάστασης βλάβης σε καλώδιο ηλεκτρικής παροχής μέσης τάσης (20KV), που θα πραγματοποιηθούν κατ’ εξαίρεση από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 08/05 έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής 12/05, λόγω της φύσης και των τεχνικών απαιτήσεων των εν λόγω εργασιών.

Υπενθυμίζουμε ότι από τις αρχές Ιουνίου 2023 είναι σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες βαριάς συντήρησης στα οδοστρώματα και στις πινακίδες πληροφοριακής σήμανσης, σε όλο το μήκος του Έργου οι οποίες πραγματοποιούνται αυστηρά τις νυχτερινές ώρες.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη οι έκτακτες εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου (www.aodos.gr/live-streaming/).