1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Κλειστές το βράδυ της Δευτέρας 06/11 η έξοδος και η είσοδος στον κόμβο Μαγούλας (κόμβος 2) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο καθώς και η έξοδος προς Λ. Δημοκρατίας (έξοδος 7) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα

Κλειστές λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνουν από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 06/11/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 07/11/2023:
1. η έξοδος και η είσοδος στον κόμβο Μαγούλας (κόμβος 2) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο.
2. η έξοδος προς Λ. Δημοκρατίας (έξοδος 7) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν:
1. για τον κόμβο Μαγούλας (κόμβος 2) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο:
• για την είσοδό τους, την είσοδο από τον κόμβο Μάνδρας (κόμβος 1),
• ενώ για την έξοδο προς Μαγούλα και Θριάσιο να κατευθυνθούν προς Αθήνα – Πειραιά μέσω της Λεωφόρου Αθηνών-Κορίνθου.

2. Για την έξοδο προς Λ. Δημοκρατίας στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, την έξοδο Μεταμόρφωσης (έξοδος 8) ή την έξοδο προς Λ. Φυλής (έξοδος 6).
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο και για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης.