1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Κλειστές λόγω εργασιών η είσοδος από Λ. Δημοκρατίας (είσοδος 7) καθώς και η έξοδος προς Λαμία στον κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 18/11 έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 19/11

Κλειστές λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνουν από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 18/11/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 19/11/2023 η είσοδος της Αττικής Οδού από Λ. Δημοκρατίας (είσοδος 7) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο καθώς και η έξοδος της Αττικής Οδού προς Λαμία στον κόμβο Μεταμόρφωσης (έξοδος 8) επίσης στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά:
 Για την είσοδό τους στην Αττική Οδό να επιλέξουν την είσοδο από Λ. Φυλής (είσοδος 6) ή την είσοδό τους από τον κόμβο Μεταμόρφωσης (κόμβος 8),
 Για την έξοδό τους προς Λαμία είτε να κινηθούν ευθεία στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην έξοδο της Λ. Ηρακλείου (έξοδος 9), να αναστρέψουν και να επανεισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων, ώστε εν συνεχεία να εξέλθουν στον κόμβο Μεταμόρφωσης (κόμβος 8) προς Λαμία ή διαφορετικά να εξέλθουν στην έξοδο 8 προς Πειραιά και να αναστρέψουν προς Λαμία μέσω του επόμενου κόμβου.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο και για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης.