1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Αύριο 28/4 ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας περνάει μέσα από τμήμα της Αττικής Οδού: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αύριο, Πέμπτη 28 Απριλίου, τμήμα της Αττικής Οδού θα αποτελέσει μέρος της διαδρομής του 2ου ΕΤΑΠ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, μιας αθλητικής διοργάνωσης παγκόσμιας εμβέλειας που διεξάγεται στη χώρα μας από τις 27 Απριλίου έως την 1 Μαΐου 2022. Οι αθλητές θα κινηθούν στην Αττική Οδό κατά το ημίωρο 12:00μμ – 12:30μμ, από την είσοδο της Λ. Κύμης στο ρεύμα προς Ελευσίνα έως και την έξοδο της Λ. Φυλής με κατεύθυνση προς Άνω Λιόσια.

Ως εκ τούτου, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ 12:00μμ – 12:40μμ. Αναλυτικά, η Τροχαία Αττικής Οδού σε συνεργασία και σε συντονισμό με την Αττική Οδό, αύριο, θα πραγματοποιήσει:

  • Από τις 12:00μμ, μετά από την είσοδο του Α/Κ της Λ. Πεντέλης στο ρεύμα προς Ελευσίνα, ανάσχεση / βραδυπορία και στις 3 λωρίδες κυκλοφορίας, ώστε να κρατείται η κυκλοφορία των χρηστών σε χαμηλή ταχύτητα, όπισθεν και σε απόσταση ασφαλείας από την πομπή. Αυτή η ανάσχεση / βραδυπορία θα διαρκέσει μέχρι τις 12:30μμ, οπότε και ως ανωτέρω θα εξέλθει πλήρως η πομπή από τον Α/Κ της Λ. Φυλής.
  • Κατά το ίδιο διάστημα (12:00μμ – 12:30μμ), κλείσιμο των εισόδων στο ρεύμα προς Ελευσίνα των κόμβων, Λ. Κηφισίας, Λ. Κύμης, Λ. Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης και Λ. Δημοκρατίας.
  • Κατά το ίδιο διάστημα (12:00μμ – 12:30μμ), κλείσιμο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο της εξόδου της Λ. Φυλής με κατεύθυνση προς Άνω Λιόσια.
  • Μετά από την έξοδο της πομπής στις 12:30μμ και τουλάχιστον για 10 επιπλέον λεπτά, δηλαδή μέχρι τις 12:40μμ, κλείσιμο της εξόδου της Λ. Φυλής με κατεύθυνση προς Άνω Λιόσια και στα δύο ρεύματα (προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα), προκειμένου να απελευθερωθεί και αυτή η έξοδος όταν θα έχει απομακρυνθεί επαρκώς η πομπή.

Η εκκίνηση του 2ου ΕΤΑΠ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στις 12:00μμ από τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ (Μαρούσι), ενώ σημείο τερματισμού της διαδρομής μήκους 165 χλμ. αποτελεί το λιμάνι της Ιτέας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας στο site της διοργάνωσης www.hellas-tour.gr