1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Ενημέρωση για την είσοδο στα Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών

Αγαπητοί συνδρομητές,

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού Sars-CoV-2 και των νέων μέτρων που ισχύουν από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, οι συνδρομητές προκειμένου να εισέλθουν στα Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών (Σ.Ε.Σ.) της Αττικής Οδού και του Αυτοκινητόδρομου του Μορέα θα πρέπει να επιδείξουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) ή πιστοποιητικό αρνητικού PCR (έως 72 ωρών) ή rapid test (έως 48 ωρών) μαζί με αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης)

Παρακαλούμε τηρείτε την καθορισμένη απόσταση ασφαλείας των δύο (2) μέτρων και ακολουθείτε τις υποδείξεις του προσωπικού για την είσοδό σας και την παραμονή σας στον χώρο του Σ.Ε.Σ.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επιτρέπεται η παρουσία ενός (1) συνδρομητή ενώ για να εισέλθετε στον χώρο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

 

Η «Αττική Οδός Α.Ε. και η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» σας ευχαριστούν για την κατανόηση και τη συνεργασία.