1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην έξοδο της Αττικής Οδού προς Ραφήνα την περίοδο 13.07-02.08.2020

Η Αττική Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι η δεξιά λωρίδα (και η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης) στην έξοδο της Αττικής Οδού προς Ραφήνα θα παραμείνει κλειστή από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου έως και την Κυριακή 2 Αυγούστου, λόγω της υλοποίησης πιλοτικών δοκιμών για το καινοτόμο, ερευνητικό πρόγραμμα SAFE STRIP.

 

Το ερευνητικό πρόγραμμα SAFE STRIP αφορά στη δημιουργία τεχνολογίας που θα παρέχει έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση στους οδηγούς για τις επικείμενες συνθήκες στον δρόμο, με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας. Τα σενάρια που θα δοκιμαστούν αφορούν σε προειδοποιήσεις στους οδηγούς αναφορικά με την εκτέλεση εργασιών στον δρόμο, ή για οχήματα που, πιθανώς, κινούνται ανάποδα. Στο πλαίσιο αυτό, θα διερευνηθεί η δυνατότητα προβολής ενημερωτικών μηνυμάτων, είτε στην οθόνη των οχημάτων που διαθέτουν ανάλογο εξοπλισμό, είτε στην οθόνη του κινητού (smartphone) των οδηγών.

 

Παράλληλα, όσον αφορά στις κυκλοφοριακές συνθήκες στην Αττική Οδό, οι οδηγοί μπορούν πάντα να ενημερώνονται καλώντας, σε 24ωρη βάση, τον τετραψήφιο αριθμό 1024, ή ακολουθώντας τον λογαριασμό της Αττικής Οδού στο twitter (@aodostraffic).

 

Η Αττική Οδός ευχαριστεί τους οδηγούς για την κατανόηση.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ερευνητικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο https://safestrip.eu/