1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Κλειστές για εργασίες συντήρησης οδοστρώματος θα παραμείνουν οι 2 δεξιές λωρίδες των διοδίων της Μεταμόρφωσης, στην κατεύθυνση από Λαμία προς Ελευσίνα.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 28 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως το τέλος Αυγούστου.
Η διέλευση των οχημάτων από τα διόδια Μεταμόρφωσης στην κατεύθυνση από Λαμία προς Ελευσίνα θα γίνεται από τις 2 αριστερές λωρίδες για όλο το διάστημα των εργασιών.

Οι οδηγοί που κατευθύνονται από Λαμία προς Ελευσίνα παρακαλούνται όπως ελαττώνουν ταχύτητα και υπακούουν στη σήμανση που θα εγκατασταθεί στην περιοχή εργασιών, καθώς επίσης και στις οδηγίες του προσωπικού των Αττικών Διαδρομών και της Τροχαίας που θα υπάρχουν στο σημείο.

Επιπλέον οι οδηγοί μπορούν όπως πάντα να πληροφορούνται τις κυκλοφοριακές συνθήκες καλώντας σε 24ωρη βάση τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, το 1024.

Η «Αττική Οδός» σας ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη για την ενόχληση.