1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Βραβείο CRIPass από το Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τις «Αττικές Διαδρομές»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εταιρεία λειτουργίας της Αττικής Οδού, «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» βραβεύτηκε με το CRI PASS, από το Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Το βραβείο δόθηκε μετά από αξιολόγηση των δράσεων της εταιρείας σε 4 βασικούς τομείς: 1) Κοινωνία 2) Περιβάλλον 3) Εργαζόμενοι 4) Οικονομία, καθώς υλοποίησε τις περισσότερες δεσμεύσεις που είχε αναλάβει στους προαναφερθέντες τομείς.

H «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» δραστηριοποιείται στους βασικούς πυλώνες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ήδη από την έναρξη της λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου, υλοποιώντας δράσεις με βασικό άξονα την οδική ασφάλεια, τόσο σε επιχειρησιακό όσο και σε κοινωνικό πλαίσιο.

Η διοργάνωση CRI Pass επιβραβεύει εταιρείες που διακρίνονται για τις υψηλές επιδόσεις τους σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εφαρμόζοντας υπεύθυνες πρακτικές ΕΚΕ, σύμφωνα με τον CR Index, τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης και το CRI Pass.

Στην επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου στο Radisson Blue Park Hotel, για 9η συνεχή χρονιά, παρευρέθησαν περισσότεροι από 130 εκπρόσωποι από την επιχειρηματική κοινότητα, εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου και των ΜΜΕ, σε μία βραδιά αφιερωμένη στις υπεύθυνες, κοινωνικά και περιβαλλοντικά, δράσεις των κορυφαίων της ΕΚΕ.

Τα στελέχη της εταιρείας «Αττικές Διαδρομές» Ελένη Τυρογιάννη και Άννα Πετρίδου, παραλαμβάνουν το βραβείο από τον Ν. Κωνσταντέλλο της ICAP.