1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ της Αττικής Οδού και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο Διευθύνων Σύμβουλος και στελέχη της εταιρείας λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου, «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» επισκέφθηκαν εκ μέρους της «Αττική Οδός ΑΕ» το σπίτι του Οργανισμού στα Μελίσσια στις 15/7/2016.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παράδοση ενός οχήματος Candy Van που χορήγησε η Αττική Οδός στον Οργανισμό, για την κάλυψη καθημερινών αναγκών παραδόσεων και παραλαβών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι επισκέπτες των Αττικών Διαδρομών ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Σπιτιού, όπου μεγαλώνουν 27 παιδιά, ενώ ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Κ. Γιαννόπουλος, ενημέρωσε αναλυτικά για τις δράσεις του Οργανισμού αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη μεγάλη αύξηση του αριθμού των παιδιών που υποστηρίζει τα τελευταία χρόνια. Αξιοσημείωτος είναι ο αριθμός των παιδιών που έχει στηρίξει μέχρι σήμερα ο Οργανισμός και που ανέρχεται στα 1.000.000!

Η συνεργασία μεταξύ Αττικής Οδού και του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν είναι πρόσφατη, καθώς η εταιρεία συνεργάζεται με τον Οργανισμό σε σταθερή βάση για το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα Ειδοποίησης των Πολιτών σε περίπτωση εξαφάνισης παιδιών (Amber Alert). «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει αναλάβει στην Ελλάδα την εγκατάσταση και υλοποίηση του προγράμματος Amber Alert, με στόχο την άμεση και έγκυρη ενημέρωση της κοινής γνώμης για την εξαφάνιση κάποιου παιδιού.

Επίσης στο παρελθόν η Αττική Οδός έχει ενισχύσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας έναν απινιδωτή ειδικό για παιδιά και βρέφη που εξόπλισε ένα ασθενοφόρο του Οργανισμού.

Η χορηγία του οχήματος στον οργανισμό εντάσσεται στο σύνολο των δράσεων που υλοποιούν η Αττική Οδός και οι Αττικές Διαδρομές, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και που έχουν βασικό άξονα τη φροντίδα για το παιδί. Οι δράσεις περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά προγράμματα οδικής ασφάλειας, στήριξη φορέων και ΜΚΟ που έχουν σχέση με το παιδί καθώς και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.