1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

1024 Νέος τετραψήφιος αριθμός Έκτακτης Ανάγκης στην Αττική Οδό

Νέος τετραψήφιος αριθμός έκτακτης ανάγκης 1024 έχει ήδη τεθεί σε ισχύ στην Αττική Οδό.
Έτσι, οι οδηγοί που κινούνται στην Αττική Οδό και αντιμετωπίζουν κάποια έκτακτη ανάγκη, καλούν πλέον τον ΝΕΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ1024 από το κινητό τους τηλέφωνο. Στην κλήση τους απαντά το Τηλεφωνικό Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας, ώστε να γίνει η δρομολόγηση της αντιμετώπισης του κάθε συμβάντος.
Η εταιρία Vodafone προσφέρει τις κλήσεις από τα κινητά της προς το 1024 δωρεάν, ενώ οι κλήσεις από τα κινητά άλλων εταιριών κινητής τηλεφωνίας έχουν χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου του συμβολαίου του πελάτη τους.

Οι περιπτώσεις κατά τις οποίες ο οδηγός μπορεί να καλεί το 1024 στην Αττική Οδό είναι οι ακόλουθες:

 Αν εμπλακεί σε ατύχημα
 Αν γίνει αυτόπτης μάρτυρας κάποιου ατυχήματος
 Αν ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό του λόγω βλάβης
 Αν παρατηρήσει κάτι επικίνδυνο στο οδόστρωμα (πεσμένο φορτίο, σκασμένο λάστιχο φορτηγού, ζώο κλπ)
 Αν νιώσει αδιαθεσία κατά την οδήγηση
 Για πληροφορίες προορισμών

Για κάθε άλλη πληροφορία οι οδηγοί μπορούν να καλούν στο 210 6682222, την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού.

Ο νέος αριθμός 1024 είναι ήδη σε ισχύ, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών, έως και το τέλος τους έτους θα ισχύει παράλληλα και ο παλιός αριθμός 1866. Από 1/1/2014 θα ισχύει πλέον μόνον το 1024.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι, βάσει του ΚΟΚ, η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση επιτρέπεται μόνο όταν αυτό είναι τοποθετημένο σε ειδική θέση για ανοικτή ακρόαση ή όταν χρησιμοποιείται με ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας.