1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Δελτίο Τύπου για τις χιονοπτώσεις

Η Αττική Οδός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια των πρόσφατων χιονοπτώσεων που εκδηλώθηκαν και στην Αττική.

Η Εταιρία Λειτουργίας εφάρμοσε από κοινού με τις αρμόδιες Υπηρεσίες το σχέδιο αποχιονισμού, όπως αυτό διαμορφώθηκε με βάση την εμπειρία των τελευταίων ετών. Η εταιρία κινητοποίησε τον απαραίτητο μηχανισμό προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την δημιουργούμενη κατάσταση, ανάλογα πάντα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Είκοσι (20) ειδικά μηχανήματα εκχιονισμού, συνοδευόμενα και συνεπικουρούμενα από ειδικό κινητό εξοπλισμό και υποστηριζόμενα από εξειδικευμένο προσωπικό εκατό (100) και πλέον ανθρώπων, κάτω από την καθοδήγηση και τον συντονισμό του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας, εργάστηκαν σε 24ωρη βάση καθ΄ όλη τη διάρκεια των φαινομένων. Συνολικά κατά τη διάρκεια του τριημέρου 7-9 Μαρτίου ερρίφθησαν περισσότερο από 300 τόνοι αλατιού σε διάφορα τμήματα της Αττικής Οδού, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Η Αττική Οδός και η εταιρία Λειτουργίας Αττικές Διαδρομές ευχαριστούν την Τροχαία για την άψογη συνεργασία της και όλους τους οδηγούς για την σύνεση και την προσοχή που επέδειξαν κατά την κίνησή τους στον αυτοκινητόδρομο.

Τέλος, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των οδηγών και στη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, όπου σύμφωνα με τις προβλέψεις θα υπάρχει σε ορισμένες περιοχές ισχυρός παγετός και κατά συνέπεια οι δρόμοι θα είναι ολισθηροί.