1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Η Αττική Οδός πρώτη των πρώτων στα βραβεία Superbrands

Το βραβείο «Μέγας Ήλιος», την κορυφαία διάκριση στη διοργάνωση Superbrands 2009-10, κέρδισε η εταιρία Αττικές Διαδρομές για το Superbrand «Αττική Οδός», σε τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής. Η διοργάνωση αναδεικνύει και επιβραβεύει τους οργανισμούς (εταιρίες) που παρέχουν κορυφαία αγαθά και υπηρεσίες στο κοινό, όπως και τη συνεισφορά τους στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Ο οργανισμός Superbrands με έδρα το Λονδίνο, είναι μια ανεξάρτητη αρχή αξιολόγησης και προβολής κορυφαίων επωνυμιών (brands) που αντιπροσωπεύουν προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ ο ομώνυμος θεσμός υλοποιείται κάθε χρόνο από το 1995 στη Μεγάλη Βρετανία και σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η Αττική Οδός πρώτευσε στην κατηγορία Μεταφορές ?Τηλεπικοινωνίες (ανάμεσα σε 75 συνυποψήφιες επωνυμίες) μία από τις 20 κατηγορίες του θεσμού. Το επιστέγασμα όμως της διάκρισης ήλθε με το βραβείο «Μέγας Ήλιος» που απονέμεται στην Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία που συγκεντρώνει την υψηλότερη συνολική βαθμολογία όλων, ανεξαρτήτως κατηγοριών. Η εταιρία ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ κέρδισε την πρωτιά για την Αττική Οδό μεταξύ 3.000 εταιρικών επωνυμιών, ελληνικών και διεθνών, που είτε έχουν έδρα στην Ελλάδα είτε τα προϊόντα τους διατίθενται στην ελληνική αγορά. Η σπουδαία αυτή αναγνώριση για την Αττική Οδό προέκυψε από έρευνα που διενήργησε η εταιρία Κάπα Research στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και σε 322 opinion leaders του επιχειρηματικού κόσμου.

Τα κριτήρια της έρευνας ήταν:

  • Αναγνωρισιμότητα επωνυμίας και δύναμη φήμης
  • Αξιοπιστία και μακροχρόνια συνέπεια
  • Εταιρική υπευθυνότητα

Η διάκριση αποκτά μεγάλη αξία για την Αττική Οδό, δεδομένου ότι η πλειοψηφία των επωνυμιών έναντι των οποίων προηγήθηκε συνολικά είναι μεγάλα και αναγνωρισμένα ονόματα στην ελληνική αγορά.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας λειτουργίας ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., Βασίλης Χαλκιάς, ο οποίος τόνισε ότι η τιμή ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους, στους ηγέτες και οραματιστές του Έργου και ότι η Αττική Οδός προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει με συνέπεια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Απέδωσε την αξία και τη φήμη του ονόματος «Αττική Οδός» και στον ανάδοχο του έργου Αττική Οδός Α.Ε. στους ανθρώπους όλων των σχημάτων και φορέων που συνέβαλαν και συμβάλλουν στην άρτια κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση του δρόμου. Τέλος, δήλωσε ότι οι άνθρωποι αυτοί που με επαγγελματισμό και ήθος εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο στον αυτοκινητόδρομο για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους, δηλαδή των οδηγών που έχουν κάνει την Αττική Οδό αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους, δεν μπορούν παρά να συγκινούνται για τη μεγάλη τιμή που τους έγινε.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Superbrands, κ. Συμεών Τσομώκος, υπογράμμισε ότι σε εποχές οικονομικά αντίξοες λίγες ξεχωριστές επωνυμίες κατορθώνουν να διατηρούν τη λάμψη τους και τη θέση τους, ως γνώριμοι, φωτεινοί σταθεροί αστερισμοί στο στερέωμα της αγοράς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», κος Βασίλης Χαλκιάς, κατά την απονομή του βραβείο από τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ, κο Κωνσταντίνο Μίχαλο