1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΜΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ

Λόγω εργασιών συντήρησης αρμών οδοστρώματος, έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό:

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου θα παραμείνει κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού στο ύψος της εξόδου του κόμβου Υ3 (Δημόκριτος) στην κατεύθυνση προς Κατεχάκη. Το πρωί του Σαββάτου 22 Αυγούστου θα κλείσει και η μεσαία λωρίδα και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα, μέχρι το απόγευμα της Κυριακής 23 Αυγούστου και ώρα 4:00μμ οπότε θα αποδοθούν όλες οι λωρίδες στην κυκλοφορία.

Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, τα αποκλεισμένα τμήματα του δρόμου θα αποδοθούν άμεσα στην κυκλοφορία. Οι οδηγοί μπορούν να πληροφορούνται τις κυκλοφοριακές συνθήκες καλώντας σε 24ωρη βάση τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, το 1866.

Η «Αττική Οδός» σας ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη για την ενόχληση.