1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ

Από την τρέχουσα εβδομάδα και μέχρι το τέλος Αυγούστου θα εκτελούνται σε διαφορετικά σημεία της Αττικής Οδού εργασίες συντήρησης των αρμών του οδοστρώματος. Οι εργασίες αυτές θα έχουν διάρκεια τρία με τέσσερα 24ωρα ανά σημείο. Σε κάθε εβδομάδα θα εκτελούνται εργασίες σε δύο ή τρία σημεία της Αττικής Οδού.

Για την ολοκλήρωση της συντήρησης στα σημεία αυτά είναι απαραίτητο το κλείσιμο μιας ή και δύο λωρίδων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις στους οδηγούς στις ώρες αιχμής.

Για αύριο Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη, εργασίες προβλέπονται στο 4ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού στην περιοχή Μαγούλας, όπου θα παραμείνει κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στα 2 ρεύματα (προς Ελευσίνα και προς Αεροδρόμιο). Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, η δεξιά λωρίδα θα αποδοθεί άμεσα στην κυκλοφορία.

Οι χρήστες της Αττικής Οδού θα ενημερώνονται τακτικά, μέσω ανακοινώσεων στον τύπο και την ιστοσελίδα της Αττικής Οδού (www.aodos.gr) για τις επόμενες θέσεις και ημέρες εργασιών συντήρησης αρμών.

Η «Αττική Οδός» σας ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγνώμη για την ενόχληση.