Μπες κι εσύ στο club

Αν είσαι από 10 έως και 17 ετών, το περιοδικό Sporty και η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ σε βάζουν στο safemania club της Αττικής Οδού, το πιο δυνατό fan club που παίζει με χιλιάδες μέλη από όλη την Ελλάδα.

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής Κάνε like στη σελίδα Safemania Club στο Facebook

Συχνές Ερωτήσεις

 1. Ποιες ηλικίες γίνονται δεκτές στο club;

  Δικαίωμα συμμετοχής στο club έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος από 10 έως και 17 ετών. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρείες «Αττική Οδός Α.Ε.», «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», «PMP Media A.E.» και στις θυγατρικές εταιρείες αυτών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς α' και β' βαθμού.

 2. Υπάρχει κάποια οικονομική επιβάρυνση;

  Καμία απολύτως. Ποτέ και για κανένα λόγο δε θα σου ζητηθούν χρήματα για τη συμμετοχή σου στο club.

 3. Τα προσωπικά μου στοιχεία μου θα είναι ασφαλή;

  Βεβαίως. Τα στοιχεία που μας δίνεις προορίζονται αποκλειστικά για δική μας χρήση και για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου σε περίπτωση που κερδίσεις κάποιο δώρο.

 4. Αν μετακομίσω ή αλλάξω τηλέφωνο θα πρέπει να σας ενημερώσω;

  Ναι. Καλό θα ήταν να μας ενημερώσεις, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου σε περίπτωση που κερδίσεις κάποιο δώρο.

 5. Όταν κλείσω τα 18, θα πρέπει να βγω από το club;

  Δυστυχώς, το club αυτό απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους (10 έως και 17 ετών). Όταν κλείσεις τα 18 θα βγεις αυτόματα από τις λίστες μας.

 6. Πώς μπορώ να γραφτώ;

  Υπάρχουν οι εξής τρόποι:

  1. Ταχυδρομικώς. Μέσω του κουπονιού που υπάρχει μέσα στο περιοδικό sporty κάθε μήνα, το οποίο θα πρέπει να συμπληρώσεις και να το στείλεις ταχυδρομικά στη διεύθυνση που αναφέρεται.
  2. Ηλεκτρονικά. Είτε μέσω της ιστοσελίδας www.safemaniaclub.gr, είτε μέσω της ιστοσελίδας www.aodos.gr.
 7. Πώς θα παραλάβω τον κωδικό μου;

  Εάν έχεις δηλώσει ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) επικοινωνίας, τότε θα λάβεις λίγες ημέρες μετά την εγγραφή σου, ένα e-mail που θα σε ενημερώνει για τον κωδικό Μέλους που θα έχεις. Εάν δεν έχεις δηλώσει ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) επικοινωνίας, τότε θα πρέπει να τηλεφωνήσεις στο 210 6062555, για να ενημερωθείς τηλεφωνικά.

 8. Για να συμμετέχω στους διαγωνισμούς πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια;

  Υπάρχουν διαγωνισμοί που ζητούν από τα μέλη να απαντήσουν σε ερωτήσεις ή να δημιουργήσουν και να στείλουν κάποιο έργο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να συμμετάσχεις σύμφωνα με τις οδηγίες που δημοσιεύονται στις σελίδες του safemania club στο περιοδικό Sporty. Υπάρχουν ωστόσο και κληρώσεις οι οποίες γίνονται ανάμεσα σε όλα τα μέλη. Εφόσον λοιπόν έχεις ολοκληρώσει την εγγραφή σου και έχεις λάβει τον κωδικό Μέλους σου, τότε θα συμμετέχεις αυτόματα σε αυτές τις κληρώσεις χωρίς να χρειάζεται να κάνεις επιπλέον κάτι άλλο.

Για όποια άλλη απορία ή ερώτηση έχετε, μπορείτε να επικοινωνείτε στο safemaniaclub@gmail.com, ή στο 210 6062555, από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.