%PHOTOCAPTION%

Είσαι στο σωστό δρόμο!

Παρακάτω θα βρεις μία φόρμα στην οποία θα πρέπει να εισάγεις τα στοιχεία σου (τα πεδία με τον αστερίσκο είναι υποχρεωτικά) και να πατήσεις "Εγγραφή". Μόλις ολοκληρώσεις την διαδικασία μετά από μερικές μέρες θα λάβεις με e-mail τον προσωπικό σου κωδικό μέλους με τον οποίο θα συμμετέχεις στις ενέργειες του safemania club!

Εναλλακτικά...
Συμπλήρωσε το κουπόνι που θα βρεις στο Sporty που κυκλοφορεί και στείλε το ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Περιοδικό Sporty, Pegasus Magazines Publications, Μπενάκη 5, Μεταμόρφωση Χαλανδρίου, ΤΚ: 15238, με την ένδειξη "safemania club της Αττικής Οδού".

Έχεις απορίες σχετικά με την εγγραφή σου στο Safemania Club της Αττικής Οδού; Πάρε τηλέφωνο στο 210 66 62 555 (09:00-16:00) ή στείλε mail στο safemaniaclub@gmail.com και θα σου τις λύσουμε.

Διάβασε τους όρους συμμετοχής.

Όροι συμμετοχής στο "safemania club" της Αττικής Οδού *

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, Ανώνυμη Εταιρεία Παραχώρησης Ελεύθερης Λεωφόρου Ελευσίνας-Σταυρού-Α/Δ Σπάτων και Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού» και το διακριτικό τίτλο «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε.» που εδρεύει στην Παιανία Αττικής (41,9 χλμ. Αττικής Οδού) (εφεξής η «Αττική Οδός») στα πλαίσια διενέργειας κοινωνικής καμπάνιας για την οδική ασφάλεια ανέθεσε στην εταιρεία «P.M.P. MEDIA A.E.» (εφεξής η «Διοργανώτρια») την διοργάνωση του «safemania club της Αττικής Οδού» (εφεξής το «Club»). Σκοπός των παρόντων όρων είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής του κάθε ενδιαφερομένου στο Club.

 1. Δικαίωμα συμμετοχής στο Club έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος από 10 έως 18 ετών. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στις εταιρίες «Αττική Οδός Α.Ε.», «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», «PMP Media A.E.» και στις θυγατρικές εταιρείες αυτών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς α' και β' βαθμού αυτών.
 2. Για να γίνει κάποιος μέλος πρέπει να συμπληρώσει από το internet την ειδική φόρμα στο www.safemaniaclub.gr ή στο επίσημο site του Sporty www.sporty.gr ή ταχυδρομικώς να συμπληρώσει το κουπόνι που ευρίσκεται στο περιοδικό Sporty. Στη συνέχεια σε εύλογο χρονικό διάστημα θα λάβει στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσε κατά την εγγραφή του τον κωδικό του ως μέλος, με τον οποίο θα μπορεί να λαμβάνει μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις και να συμμετέχει σε ό,τι διοργανώνει το Club.
 3. Τα μέλη του Club διατηρούν το δικαίωμα και όχι την υποχρέωση να παρευρίσκονται σε events, παρουσιάσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια για θέματα οδικής ασφάλειας, όπως αυτά θα ανακοινώνονται κάθε φορά στο περιοδικό Sporty, στο site www.sporty.gr και στο www.safemaniaclub.gr, γνωρίζοντας τον κωδικό τους, καθώς και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς που θα ανακοινώνονται και θα διεξάγονται σύμφωνα με τους όρους που θα ανακοινώνονται κατά τα ανωτέρω.
 4. Τα στοιχεία των μελών θα συλλέγονται από την Διοργανώτρια αποκλειστικά και μόνο για την υλοποίηση της εγγραφής τους στο Club και της συμμετοχής τους στους Διαγωνισμούς και στα πλαίσια αυτών. Η εγγραφή στο Club συνιστά συναίνεση των μελών ή των ασκούντων τη γονική μέριμνα σε περίπτωση ανηλίκων μελών, στη διατήρηση και χρήση των στοιχείων τους κατά τα ως άνω. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τον αφορούν και μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε την τροποποίηση ή διαγραφή τους από το αντίστοιχο αρχείο (άρθρα 11-13 του Ν.2472/1997 ως τροποποιημένος ισχύει).
 5. Η συμμετοχή στο Club προϋποθέτει και αποδεικνύει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.
 6. Το κείμενο των όρων βρίσκεται αναρτημένο στο διαδικτυακό τόπο της Διοργανώτριας www.sporty.gr και στο www.safemaniaclub.gr.
 7. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους του παρόντος καθώς και να τροποποιήσει, ανακαλέσει ή αντικαταστήσει μέρος των προνομίων με άλλα για σπουδαίο λόγο έπειτα από έγκαιρη ενημέρωση των μελών μέσω του περιοδικού Sporty στο site www.sporty.gr και στο www.safemaniaclub.gr. Στην περίπτωση αυτή, το μέλος δεν αποκτά κανένα δικαίωμα για αποζημίωση, ούτε οιαδήποτε άλλη αξίωση έναντι της Διοργανώτριας και της Αττικής Οδού.
 8. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το safemania club θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών, που θα εφαρμόσουν το ελληνικό δίκαιο.
Ειδικοί όροι συμμετοχής σε διαγωνισμούς του Club
 1. Τα δώρα των διαγωνισμών είναι αυστηρώς προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται με άλλα ούτε εξαργυρώνονται με χρήματα και θα πρέπει να παραληφθούν από τους νικητές το αργότερο εντός 2 μηνών από τη δημοσίευση των ονομάτων τους. Σε περίπτωση αποστολής ο κίνδυνος βαρύνει το νικητή.
 2. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα κάθε νικητή, να δημοσιεύσει φωτογραφίες του και να προβάλλει βίντεο είτε στα έντυπά της είτε στα λοιπά μέσα μαζικής ενημέρωσης, περιλαμβανομένου και του internet καθώς και να προβαίνει γενικά σε διαφημιστική εκμετάλλευση και προβολή. Ο νικητής και σε περίπτωση ανηλίκου νικητή, οι ασκούντες τη γονική μέριμνα αυτού, συναινούν ανεπιφύλακτα στην παρουσίαση του ιδίου, του ονόματός του, της εικόνας του (φωτογραφία- βίντεο) κατά τα ανωτέρω, χωρίς την καταβολή οιασδήποτε αμοιβής.
 3. Ο νικητής και σε περίπτωση ανηλίκου νικητή, οι ασκούντες τη γονική μέριμνα αυτού, συναινούν ανεπιφύλακτα στην παρουσίαση του ιδίου, του ονόματός του, της εικόνας του (φωτογραφία- βίντεο) κατά τα ανωτέρω, χωρίς την καταβολή οιασδήποτε αμοιβής. Επίσης αποδέχονται ότι οφείλουν να λαμβάνουν όλα τα προσήκοντα μέτρα ασφαλείας, δηλώνουν ότι θα τα λαμβάνουν και, κατόπιν τούτων, αναγνωρίζουν ότι η Διοργανώτρια και η Αττική Οδός Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρουν για τυχόν ατυχήματα κλπ, δεδομένου μάλιστα ότι επέστησαν στο νικητή αλλά και στον ασκούντα τη γονική του μέριμνα τους κινδύνους τόσο από την επιμελή αλλά και από τη μη επιμελή χρήση.

ΑΠΟΔΟΧΗ