1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Νέα πορεία διαμαρτυρίας

Για 3η συνεχή φορά σε διάστημα ολίγων ημερών η Αττική Οδός βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσει τους οδηγούς ότι ομάδα διαμαρτυρόμενων πολιτών πραγματοποιεί πορεία διαμαρτυρίας και έχει αποκλείσει το κύριο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου στο ύψος της Λ. Δημοκρατίας (κόμβος 7) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο.

Δεν μπορούμε παρά να επαναλάβουμε τους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει μια πορεία που παρεμποδίζει τη λειτουργία ενός αστικού αυτοκινητόδρομου, όπως η Αττική Οδός,που μεταξύ άλλων εξυπηρετεί και επείγουσες ανάγκες, παρόλο που αυτό δεν επιβάλλεται από ειδικές κυκλοφοριακές συνθήκες.

Απευθυνόμαστε για μία ακόμη φορά προς την πολιτεία και την καλούμενα προστατεύσει τα δικαιώματα όλων των πολιτών στους οποίους περιλαμβάνονται ασφαλώς και οι εκατοντάδες χιλιάδες οδηγών που χρησιμοποιούν την Αττική Οδό,όσο και της εταιρείας μας, η οποία υφίσταται αναίτια αρνητικές συνέπειες.

Με απόφαση της Τροχαίας Αττικής Οδού, οι είσοδοι στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο στο τμήμα από Ελευσίνα έως και Λ. Δημοκρατίας θα παραμείνουν κλειστές μέχρι νεωτέρας.