1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Κλειστή λόγω έργων για οκτώ ώρες η έξοδος της Αττικής Οδού από αεροδρόμιο προς Λαμία στον κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8) την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης οδοστρώματος θα παραμείνει για οκτώ ώρες η έξοδος της Αττικής Οδού από Αεροδρόμιο προς Λαμία στον κόμβο Μεταμόρφωσης της Αττικής Οδού (κόμβος 8), από τις 2:00 τα ξημερώματα μέχρι τις 10:00 το πρωί της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου.
Οι οδηγοί θα ακολουθούν παρακαμπτήρια διαδρομή ως εξής: Θα συνεχίζουν στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, στη συνέχεια θα εξέρχονται στην αμέσως επόμενη έξοδο (έξοδος 7 – Λ. Δημοκρατίας), θα αναστρέφουν στον κόμβο Λ. Δημοκρατίας και θα επανεισέρχονται, χωρίς να ξαναπληρώνουν διόδια, από τη Λ. Δημοκρατίας προς Αεροδρόμιο, ενώ στη συνέχεια θα εξέρχονται προς Λαμία.
Προς διευκόλυνση των οδηγών, η εταιρία λειτουργίας, Αττικές Διαδρομές, θα εγκαταστήσει κατευθυντήρια σήμανση στην παράκαμψη. Επιπλέον οι οδηγοί θα μπορούν να πληροφορούνται τις κυκλοφοριακές συνθήκες καλώντας σε 24ωρη βάση τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, το 1024.
Η «Αττική Οδός» σας ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη για την ενόχληση.