1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Δράσεις της Αττικής Οδού στο πλαίσιο της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας

Για 5η συνεχή χρονιά η Αττική Οδός και η εταιρία λειτουργίας Αττικές Διαδρομές συνεργάστηκαν με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (ΙΟΑΣ) και το Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ), στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας» 18-24/3/2012. Ειδικότερα στις 22 Μαρτίου, ημέρας Ευγένειας στο Δρόμο & Ασφάλειας στους Αυτοκινητόδρομους, διανεμήθηκε σε όλους τους διερχόμενους οδηγούς της Αττικής Οδού εκπαιδευτικό έντυπο με κανόνες ευγενικής συμπεριφοράς στο δρόμο και οδηγίες ασφαλούς οδήγησης στους αυτοκινητόδρομους. Στόχος, η προσπάθεια μείωσης των κρουσμάτων επιθετικής οδήγησης που ευθύνονται για την πρόκληση πολλών τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και η ευαισθητοποίηση σχετικά με τις ειδικές συνθήκες οδικής ασφάλειας που επικρατούν σε έναν αυτοκινητόδρομο.

Παράλληλα, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των εκπαιδευτικών δράσεων οδικής ασφάλειας είναι και το ιδιαίτερο κοινό των μοτοσικλετιστών. Η πρώτη εξαιρετικά επιτυχημένη έκδοση του έντυπου οδηγού με μυστικά ασφαλούς οδήγησης μοτοσικλέτας του ειδικού Θανάση Χούντρα, συμπληρώνεται φέτος με τη συνέχειά του. Ο νέος οδηγός, που θα εμπλουτίσει τις γνώσεις ακόμη και των πιο έμπειρων μοτοσικλετιστών, θα διανεμηθεί στους οδηγούς δικύκλων στα διόδια της Αττικής Οδού αλλά και σε διοργανώσεις του κόσμου της μοτοσικλέτας.

Η Αττική Οδός συνεχίζει και φέτος την υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων που απευθύνονται σε παιδιά, τους οδηγούς του αύριο. 5η χρονιά το 2012 για την επιτυχημένη διαδραστική παιδική θεατρική παράσταση που έγραψε ειδικά για την Αττική Οδό η Ειρήνη Φ. Κουτσαύτη και σκηνοθετεί η Μαίρη Ιγγλέση. Την 3η συνέχεια της παράστασης με τίτλο «ο Αττικούλης, η Αχδενπροσεξούλα και ο μαγικός καθρέφτης», που θα φτάσει κυρίως σε περιοχές όπου τα παιδιά δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε πολιτιστικά δρώμενα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν φέτος παιδιά των τάξεων του δημοτικού σχολείου και να συνδυάσουν τη διασκέδαση με τη βιωματική μάθηση των κανόνων της οδικής ασφάλειας.

Τα παιδιά είναι το κοινό και του νεανικού safemania club, που έχει δημιουργήσει η Αττική Οδός σε συνεργασία με δημοφιλές περιοδικό για εφήβους, και που μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει συναρπαστικές διοργανώσεις με θέμα την οδική ασφάλεια, όπως graffiti event, αγώνες kart, διαγωνισμό εικαστικής δημιουργίας κ.ά. Το club απευθύνεται σε παιδιά 10-17 ετών και όσοι επιθυμούν επιπλέον πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται το www.safemaniaclub.gr

Η οδική ασφάλεια παραμένει πάντα πρώτη προτεραιότητα της Αττικής Οδού και των Αττικών Διαδρομών, που συνεχίζουν να εργάζονται με συνέπεια για τη βέλτιστη λειτουργία και συντήρηση του αυτοκινητόδρομου, καθώς και για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους χρήστες και τους συνδρομητές της Αττικής Οδού.