1024

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΕΤΤ Αριθμ. 966/2 – ΦΕΚ 5266/Β/30-11-2020, ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι η κλήση στο 1024 υπόκειται στην Τιμολογιακή Πολιτική που εφαρμόζει έκαστος πάροχος κινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, θα πρέπει να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του παρόχου σας και στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Τιμών, Τηλεπικοινωνιακών και Ταχυδρομικών Προϊόντων Λιανικής της ΕΕΤΤ.

210 668 2222

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

camera

Αττική Οδός – Δημιουργία και ανάπτυξη συνεργασιών για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδρομητών της

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση των συνδρομητών, που σήμερα υπερβαίνουν τις 400.000, η Αττική Οδός και η εταιρία λειτουργίας Αττικές Διαδρομές Α.Ε. προχώρησαν στη δημιουργία νέων συνεργασιών αλλά και διεύρυναν τις υπάρχουσες με τράπεζες και επιχειρήσεις, για τη διευκόλυνση των πελατών που επιθυμούν να ανανεώνουν το συνδρομητικό τους λογαριασμό e-PASS.

Με βάση τις νέες αυτές συνεργασίες οι συνδρομητές και κάτοχοι της ηλεκτρονικής συσκευής e-PASS της Αττικής Οδού, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση για την ανανέωση του συνδρομητικού τους λογαριασμού με πάγια εντολή πληρωμής μέσω καρτών της Τράπεζας Κύπρου και της Millennium Bank, στα καταστήματα των τραπεζών αυτών, και χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν κάποιο Σημείο Εξυπηρέτησης Συνδρομητών της Αττικής Οδού. Επίσης, οι συνδρομητές μπορούν πλέον να ανανεώνουν το συνδρομητικό τους λογαριασμό με μετρητά και σε περισσότερα από 80 πρατήρια Shell της Αττικής και της Πελοποννήσου.

Με τον τρόπο αυτό ο συνδρομητής εξασφαλίζει ότι ο λογαριασμός του θα έχει πάντα χρηματικό υπόλοιπο για τις μετακινήσεις του τόσο στην Αττική Οδό όσο και στους αυτοκινητόδρομους Μορέας (Ε.Ο. Κορίνθου-Τριπόλεως) και Ολυμπία Οδός (Ε.Ο. Ελευσίνας-Κορίνθου-Πατρών), χωρίς να χρειάζεται να κάνει επαναφόρτιση με μετρητά στους εισπράκτορες των διοδίων της Αττικής Οδού.

Παράλληλα, η Αττική Οδός προχώρησε σε διεύρυνση του δικτύου διανομής της ηλεκτρονικής συσκευής e-PASS, εγκαινιάζοντας συνεργασία και με την Τράπεζα Πειραιώς. Έτσι, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να αποκτήσουν την ηλεκτρονική συσκευή e-PASS και σε 156 καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς (127 στην Αττική & 29 στην Πελοπόννησο). Το δίκτυο διάθεσης e-PASS της Αττικής Οδού διαθέτει σήμερα πάνω από 700 σημεία, τα οποία περιλαμβάνουν τα 11 Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών της Αττικής Οδού, καταστήματα των τραπεζών Εθνικής, Millennium Bank, Geniki Bank, Τράπεζας Πειραιώς, Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των επιχειρήσεων auteco (ιδιωτικό KTEO) και Carrefour.

Η Εταιρία Λειτουργίας της Αττικής Οδού «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», που θέτει ως προτεραιότητα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των χρηστών και συνδρομητών του αυτοκινητόδρομου, έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει, ενώ έχει βραβευθεί από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) για την ποιότητα των υπηρεσιών της στους χρήστες – πελάτες της Αττικής Οδού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού στο 210-668 2222.