Αναζήτηση

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ | ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ | ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

Πώς θα γίνω συνδρομητής;

  1. Για να εγγραφείτε συνδρομητές σε οποιοδήποτε από τα συνδρομητικά προγράμματα (EXPRESS, BONUS, FRIENDLY, MOTO, EXPRESS TRUCK, FRIENDLY TRUCK), μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε από τα 12 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών (Σ.Ε.Σ.) της Αττικής Οδού και του αυτοκινητόδρομου Μορέας (Ε.Ο. Κορίνθου-Τριπόλεως-Καλαμάτας) ή.

Eάν θέλετε να εγγραφείτε συνδρομητής στο πρόγραμμα Express, μπορείτε να βρείτε το e-PASS σε ένα από τα πολυάριθμα ΣΗΜΕΙΑ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗΣ. Εκτός από τα 12 Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών της Αττικής Οδού, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα των κάτωθι συνεργατών: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 336 καταστηματα (214 στην Αττική, 61 στην Πελοπόννησο, 61 στην υπόλοιπη Ελλάδα), Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: 105 καταστήματα (68 στην Αττική, 9 στην Πελοπόννησο, 28 στην υπόλοιπη Ελλάδα), ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 356 καταστήματα (266 στην Αττική, 90 στην Πελοπόννησο) auteco: 2 Ιδιωτικά ΚΤΕΟ (Σημεία Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων), Carrefour 17 καταστήματα (10 στην Αττική, 4 στην Πελοπόννησο, 3 στην υπόλοιπη Ελλάδα).

1. Επιδεικνύετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

2. Ενεργοποιείτε το συνδρομητικό σας λογαριασμό, καταβάλλοντας ένα ενδεικτικό ποσό, που χρησιμοποιείται για την προπληρωμή των διελεύσεών σας (το ελάχιστο ποσό διαφέρει ανάλογα με το συνδρομητικό πρόγραμμα και τον τύπο / κατηγορία του οχήματός σας). Συγκεκριμένα τα ποσά ενεργοποίησης είναι τα ακόλουθα:


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ/ΠΟΣΟ

Κατηγορία 1
Μοτοποδήλατα & δίκυκλες μοτοσικλέτες 10,00€

Κατηγορίες 2, 3 & 4
Επιβατικά Ι.Χ. & Ελαφρά εμπορικά οχήματα
συνολικού ύψους < 2,70m
30,00€

Κατηγορία 5
Μικρά και μεσαία HGVs φορτηγά συνολικού ύψους h > 2,70m
με 2 ή 3 άξονες και μεγάλα λεωφορεία (άνω των 15 θέσεων)
50, 00€

Κατηγορία 6
Μεγάλα φορτηγά HGVs , συνολικού ύψους h > 2,70m
με 4 άξονες ή περισσότερους
100, 00€

3. Παραλαμβάνετε δωρεάν την ενεργοποιημένη ηλεκτρονική συσκευή e-PASS ή την ειδική κάρτα λογαριασμού (ανάλογα με την κατηγορία του οχήματός σας) και μπορείτε πλέον να πραγματοποιήσετε διελεύσεις. Για όσους εγγράφονται συνδρομητές μέσω του δικτύου καταστημάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (καταστήματα Τ-Bank), της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, της auteco και της Carrefour, ακολουθείται διαφορετική διαδικασία ενεργοποίησης συνδρομητικού λογαριασμού και της ηλεκτρονικής συσκευής e-PASS, κάτι για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν μέσω της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης συνδρομητών της Αττικής Οδού (210-6682222) ή μέσω των παραπάνω συνεργατών.