Αναζήτηση

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ | ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ e-PASS ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ

Xρήση του e-PASS και σε άλλους αυτοκινητόδρομους

Χάρη στη διαλειτουργικότητα την υπηρεσία που εγκαινίασε η Αττική Οδός το 2008 και η οποία επεκτάθηκε στις 18/12/12 και προσφέρεται δωρεάν, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ηλεκτρονική σας συσκευή e-PASS για τις διελεύσεις σας, εκτός από την Αττική Οδό, και στις ηλεκτρονικές λωρίδες των συνεργαζόμενων αυτοκινητοδρόμων:

- Ολυμπία Οδός (Ε.Ο. Ελευσίνας- Κορίνθου-Πατρών)
- Μορέας (Ε.Ο Κορίνθου-Τριπόλεως-Καλαμάτας)
- Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου (Ε.Ο. Αθήνας – Θεσσαλονίκης, Τμήμα Μαλιακός-Κλειδί)
- Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας:

  • Φροντίστε να έχετε επαρκές υπόλοιπο για να φτάσετε στον προορισμό σας και να επιστρέψετε, διότι δεν υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης του συνδρομητικού λογαριασμού στους σταθμούς διοδίων των άλλων αυτοκινητοδρόμων.
  • Περνάτε από την ηλεκτρονική λωρίδα που φέρει το ίδιο χαρακτηριστικό σήμα , που είναι γνωστό από τις αντίστοιχες λωρίδες της Αττικής Οδού, και παρακαλούμε όπως τηρείτε επιμελώς την κατά τόπους σήμανση του Κ.Ο.Κ. (ύψος οχήματος, απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, ταχύτητα κτλ.) για την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος.
  • Λάβετε υπόψιν σας ότι οι χρεώσεις των διελεύσεων των άλλων αυτοκινητοδρόμων θα γίνονται με βάση τον εκάστοτε τιμοκατάλογο των εταιριών και χωρίς εκπτώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε απευθείας με τα Τμήματα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών ή επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες των συνεργαζόμενων οδικών δικτύων: