Αναζήτηση

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ | SAFEMANIA CLUB

To Club που αξίζει να μπεις!

Το Sporty και η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ σε βάζουν στο πιο δυνατό fan club που παίζει!
Στο safemania club της Αττικής Οδού
Το safemania club, με πάνω από 4.000 μέλη 10 έως 17 ετών από όλη την Ελλάδα, είναι σήμερα το πιο δημοφιλές νεανικό club για την οδική ασφάλεια. Δημιουργήθηκε από την Αττική Οδό σε συνεργασία με το περιοδικό Sporty και μέσα από συναρπαστικές διοργανώσεις, δράσεις και διαγωνισμούς, έχει δώσει την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά να κερδίσουν δώρα που επιβραβεύουν τις γνώσεις τους και τη δημιουργικότητά τους σχετικά με την οδική ασφάλεια.

3 ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΙΟ ΤΖΑΜΑΤΟ CLUB ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ:

α) Θα πάρεις μέρος στους πιο απίθανους διαγωνισμούς:
Oι διαγωνισμοί απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του safemania club της Αττικής Οδού και κάθε μήνα προσφέρουν απίθανα δώρα στους νικητές!
β) Θα συμμετέχεις σε καταπληκτικές εκδηλώσεις:
Το club μας διοργανώνει κατά καιρούς εκδηλώσεις αποκλειστικά για τα μέλη του, πάντα με κεντρικό θέμα την οδική ασφάλεια. Είναι μια ευκαιρία να βρεθείς από κοντά και με τα άλλα μέλη της μεγάλης μας οικογένειας και να περάσετε μια ευχάριστη μέρα γεμάτη γνώση, αξέχαστες εμπειρίες, δώρα και εκπλήξεις!
γ) Θα μάθεις με διασκεδαστικό τρόπο όλες τις βασικές αρχές που πρέπει κανείς να γνωρίζεις για την οδική ασφάλεια είτε οδηγείς ποδήλατο είτε κάνεις βόλτες με το skate, κυκλοφορείς στο δρόμο με τα πόδια ή είσαι συνεπιβάτης σε αυτοκίνητο ή δίκυκλο. Και όταν έρθει η στιγμή να γίνεις εσύ οδηγός, τότε θα ξέρεις καλά πώς να προστατεύεις τον εαυτό σου και τους άλλους.